326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Aralık 2020 #41 Turk Kahvesi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Klavyeden yazdıklarının %1'ini yapamazsın ama neyse.
Turk Kahvesi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Klavyeden yazdıklarının %1'ini yapamazsın ama neyse.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 3 Aralık 2020 #42 Turk Kahvesi dedi: Ben ayağım kırıldıktan sonra sonra mahkemeyle falan uğraşmam. Zaten mahkemeler ne kadar adaletli ki? Göze göz dişe diş! Araba bulup üstüne sürün. Görsün bakalım öyle insan hayatı basitmiymiş. Genişletmek için tıkla... Gerçekten kötü bir dönemdeyiz, bazı durumlarda insan kendi adaletini kendi sağlamalı. Aynısını o adama yapmak lazım.
Turk Kahvesi dedi: Ben ayağım kırıldıktan sonra sonra mahkemeyle falan uğraşmam. Zaten mahkemeler ne kadar adaletli ki? Göze göz dişe diş! Araba bulup üstüne sürün. Görsün bakalım öyle insan hayatı basitmiymiş. Genişletmek için tıkla... Gerçekten kötü bir dönemdeyiz, bazı durumlarda insan kendi adaletini kendi sağlamalı. Aynısını o adama yapmak lazım.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #43 326001 dedi: Klavyeden yazdıklarının %1'ini yapamazsın ama neyse. Genişletmek için tıkla... Geçen WhatsApp grubunda boş yaptığı için dalga geçilen çocuğa "İstanbuldaysan yardımcı olayım" diyen siz değil miydiniz? Hahahahaha.
326001 dedi: Klavyeden yazdıklarının %1'ini yapamazsın ama neyse. Genişletmek için tıkla... Geçen WhatsApp grubunda boş yaptığı için dalga geçilen çocuğa "İstanbuldaysan yardımcı olayım" diyen siz değil miydiniz? Hahahahaha.
G GencayBilir Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #44 WhatsApp'tan devam edin.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Aralık 2020 #45 EKAloji dedi: Geçen WhatsApp grubunda boş yaptığı için dalga geçilen çocuğa "İstanbuldaysan yardımcı olayım" diyen siz değil miydiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaş adres verdi de ben mi gitmedim?
EKAloji dedi: Geçen WhatsApp grubunda boş yaptığı için dalga geçilen çocuğa "İstanbuldaysan yardımcı olayım" diyen siz değil miydiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaş adres verdi de ben mi gitmedim?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Aralık 2020 #46 Öncelikle geçmiş olsun. Savcılığa şikayette bulun. Olayın gerçekleştiği yerde kamera kaydı falan varsa onlarla beraber başvurun savcılığa.
Öncelikle geçmiş olsun. Savcılığa şikayette bulun. Olayın gerçekleştiği yerde kamera kaydı falan varsa onlarla beraber başvurun savcılığa.