Ayağımın Üzerinden Araba Geçti

Liseye giderken daha 1 binek aracın bile zor geçtiği yerin çift yön olması yüzünden sıkışık bir durum olan yerden geçmeye çalışıyoruz. Kaldırım bile yok. Vücudumuz sığmadığı için yan yan gidiyoruz. Adamın teki bi' yerlerin üzerinden geçti. Hissettim ama ne olduğunu anlamadım. Zaten bastı gitti. İyi sövdüm ama. Muhtemelen ayak baş parmağımın kemiğe gelmeyen kısmından geçti. 1 hafta içinde tırnak koptu, sonra tekrar çıktı ama sağlam ezmişti.
Aynalar süs için konulmuş sanki hocam. Umurlarında değil.

Okurken ben rahatsız oldum. Bence doktora gidip baktırın.

Pazar günümü hastanede geçirme hedefim yok En kötü bir şey olursa pazartesi izin alıp giderim. Ama olsa olurdu gibi.

Aynalar süs için konulmuş sanki hocam. Umurlarında değil.
Bahanesi de telefonun çalması, yapacağın kalkışa diye sövdüm tabii ki

Geçmiş olsun, ilk arabam Broadway'le arabama inen iş yerindeki (hava ikmal'de) bir kız arkadaşımın ayağının üzerinden inme sırasında yaşanan bir talihsizlikle ve dalgınlıkla 1993'te ben de ayağının üzerinden geçmiştim ve ama ayağında ciddi bir şey olmamıştı. Hiç ihmal etmeden bir hastaneye gidip kontrol ettirmenizde ileride oluşabilecek sıkıntılar açısından bence büyük yarar vardır. Hiç ihmal etmeden baktırmayı ihmal etmeyin. Sizi çok seviyoruz. Kolay gelsin.

Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…