Ayak 45 numarada durur mu?

Hocam dert etmeyin. Yaşıtız bende 44 numara giyiyorum. 26 yaşındaki kuzenimin güzel ayakkabıları bana oluyor. Ve şunu unutma, büyük olmak her zaman güzel. (yaş anlamında değil) Boyun da kısa değil. Tabii çok dert edersen doktora görün. Kilonuz kaç acaba ? Ve zaten ergenliğe erken girdiysen kısa sürer ergenliğin. Hem daha hızlı koşarsın, daha iyi topa, adama vurursun vs. Eğer 45 de duramazsan da ayağını düşünme. Güçlü olduğun noktalara konsantre ol. Bende hep daha uzun olmayı isterdim. Ama boyum bana kısa geliyor. Ama elimden bir şey gelmiyor. Sizde de aynı durum var. Ben hep vücudumun büyük olmasını istedim ama değil. Bu konuşma nereye gidecek bende bilmiyorum. İyi sosyaller dilerim :D

Hocam dert etmeyin. Yaşıtız bende 44 numara giyiyorum. 26 yaşındaki kuzenimin güzel ayakkabıları bana oluyor. Ve şunu unutma, büyük olmak her zaman güzel. (yaş anlamında değil) Boyun da kısa değil. Tabii çok dert edersen doktora görün. Kilonuz kaç acaba ? Ve zaten ergenliğe erken girdiysen kısa sürer ergenliğin. Hem daha hızlı koşarsın, daha iyi topa, adama vurursun vs. Eğer 45 de duramazsan da ayağını düşünme. Güçlü olduğun noktalara konsantre ol. Bende hep daha uzun olmayı isterdim. Ama boyum bana kısa geliyor. Nedeni bir tane arkadaşımın "arkadaşı" benden 2 yaş büyük ve sadece 2,4 cm uzun. Çok saçma sapan bir kıyaslama zaten. Ama elimden bir şey gelmiyor. Sizde de aynı durum var. Ben hep vücudumun büyük olmasını istedim ama değil. Bu konuşma nereye gidecek bende bilmiyorum. İyi sosyaller dilerim :D
Boyum 1.74-1.75, kilom ise 57. Ergenliğe yaklaşık 11 yaşının sonunda 12 yaşının başında girdim bayağı da sağlam gidiyor şuan ergenliğim kalıplı biriyim kemiksel açıdan mesela üst vücudum biraz cılız ama alt taraf tam olarak çok kalıplı ve sağlam. Ayağımı normalde dert etmem ama mesela krampon sipariş edersem sadece 45 numaraya kadar seçenekler oluyor sonrası ya çok eski kramponlar ya da kalitesiz şeyler oluyor. İlgilendiğiniz ve içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim bu arada :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı