Ayak başparmağımı burktum

Geçmiş olsun. Ben de 10 gün oldu sol ayak parmaklarımı burktum top oynarken. Orta parmak şişti hala hafif ağrı var. İlk gün çekilmiyordu buz koydum ama çok fayda etmedi. Sağdakiyle karşılaştırıyorum baya fark var.

Doktora gidince durumu yazacağım belki de hiçbir şey yoktur ancak bir bakalım et sarmıştım sabaha kadar kaldı bir ilaç vardı incime için onu kullandım buz koymadım öneriniz için teşekkürler hareket ettirmezsem sıkıntı yok.

Kardeş sizde mutlaka doktora gidin maskenizi takın gidin ihmale gelmiyor böyle şeyler. Benimki de acayip oldu tam kapı girişinde oldu bilemeyiz belki Allah başka bir şeyden engellemiştir. Allah şifa versin kardeşim sanada.

İnşallah yoktur, Allah şifa versin. İyi geceler...

Sanada geçmiş olsun kardeşim sizde ihmal etmeyin bir an evvel doktora gidin arkadaşların dediği gibi buz tavsiye ediliyor ancak onu havluya sarılıp belirli aralıklarla uygulanması belirtiliyor. Araştırıp öyle uygulayın. Hayırlı geceler. Allah şifa versin inşallah.
Genelde hafif olaylarda kemiğe bir zarar geleceğini zannetmiyorum gerçekten çok sağlam yaratılmış çok defalar ayak burkması oldu bende belki lif kopmaları falan olabilir onu yaşamadım ağrı olur diyorlar.
Selam arkadaşlar röntgen çektiler kırık, çatlak yokmuş. Yumuşak doku bozukluğu varmış.

Son düzenleme:
Çok şükür sıkıntı yok kardeşim. Ağrı kesici merhem vermiş almadım zaten vardı. Buna şükür bir şeyden korunmuşuzdur. Allah'ın işleri hikmetlidir...

Çok şükür sıkıntı yok kardeşim. Ağrı kesici merhem vermiş almadım zaten vardı. Buna şükür bir şeyden korunmuşuzdur. Allah'ın işleri hikmetlidir...
Allah şükrünüzü daim etsin. Kesinlikle doğru. Tekrardan geçmiş olsun. Hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…