Yarın son durumu da yazar mısınız?Sağ olun teşekkür ederim. Çok hafif şişme var. Hareket ettirebiliyorum ama tam değil biraz zorlarsam sızlar gibi oluyor.
Yarın son durumu da yazar mısınız?Sağ olun teşekkür ederim. Çok hafif şişme var. Hareket ettirebiliyorum ama tam değil biraz zorlarsam sızlar gibi oluyor.
Geçmiş olsun. Ben de 10 gün oldu sol ayak parmaklarımı burktum top oynarken. Orta parmak şişti hala hafif ağrı var. İlk gün çekilmiyordu buz koydum ama çok fayda etmedi. Sağdakiyle karşılaştırıyorum bayağı fark var.
İnşallah yoktur, Allah şifa versin. İyi geceler...Doktora gidince durumu yazacağım belki de hiçbir şey yoktur ancak bir bakalım et sarmıştım sabaha kadar kaldı bir ilaç vardı incime için onu kullandım buz koymadım öneriniz için teşekkürler hareket ettirmezsem sıkıntı yok.
Kardeş sizde mutlaka doktora gidin maskenizi takın gidin ihmale gelmiyor böyle şeyler.
Allah şükrünüzü daim etsin. Kesinlikle doğru. Tekrardan geçmiş olsun. Hayırlı geceler.Çok şükür sıkıntı yok kardeşim. Ağrı kesici merhem vermiş almadım zaten vardı. Buna şükür bir şeyden korunmuşuzdur. Allah'ın işleri hikmetlidir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.