Ayak bileğimi kırdım ve okula gitmek zorundayım

Sınıf hocamlamı yoksa idare ile mi konuşmam lazım bu durumu.

Eğer kendini idare ile konuşurken zorlanacak gibi hissedeceksen hiç uğraşma direkt sınıf hocan ile konuş kendisi sana yardımcı olmaya çalışcaktır.

Ocak ayında 2.sınavlar başlıyor sınav konusunda ne yapmam gerekiyor biliyor musun?

Raporlu iken girmeme hakkına sahipsin hocalarına okula gittiğinde ulaşman yeterli olacaktır sınava girmen için derslerden geride kalmaman yeterli olacaktır.

Çok doğru diyorsunuz ayağımı şu an çok iyi bir şekilde hareket ettirebiliyorum ama kesinlikle üzerine basamıyorum.
Ayağımı kırdığım ilk günler hareket ettirince muazzam bir ağrı hissediyordum, ayağınızda gerçekten bir kırık olduğuna emin misiniz?

ya boşver okulu sana bi şey olmasın, sağlık her şeyden daha önemli.

Ayağımı kırdığım ilk günler hareket ettirince muazzam bir ağrı hissediyordum, ayağınızda gerçekten bir kırık olduğuna emin misiniz?

İlk günler benim de öyleydi zaten balon gibi şişmişti hatta bileğim ama üzerinden 8 gün geçti sadece bilek kısmında çok az bir ağrı kaldı ve üstüne basamıyorum o kadar.

Heyet raporu al. Bu konu akademisyenlerin elinde biraz da. İkna edebilmek önemli.

Daha ağır hastalıklarda veriyorlarmış heyet raporunu hocam idare diyor.

İdare bir yerlerinden sıkıyor, iki kere heyet raporu aldım, bu arada raporları alırken idarenin görüşünü de sormadım, hastaneye gittim, raporu aldım, okula gittim, raporu verdim ve evime döndüm, bu konuyu idareyle değil, doktorunuzla konuşacaksınız.

Son durum ne oldu? Ayni durumdayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…