Ayak bileğimi kırdım ve okula gitmek zorundayım

Merhaba, lise 2 öğrencisiyim geçen hafta pazartesi günü okulda ayak bileğimi kırdım. Doktorum 20 gün rapor verecekti fakat sınıfta kalmaktan korktuğum için 15 günlük rapor aldım. Yine de 15 günde geçecek bir ağrı gibi gözükmüyor. Bu cuma günü kontrolüm var, ne yapmam gerekiyor?
ya boşver okulu sana bi şey olmasın, sağlık her şeyden daha önemli.

Ayağımı kırdığım ilk günler hareket ettirince muazzam bir ağrı hissediyordum, ayağınızda gerçekten bir kırık olduğuna emin misiniz?

İlk günler benim de öyleydi zaten balon gibi şişmişti hatta bileğim ama üzerinden 8 gün geçti sadece bilek kısmında çok az bir ağrı kaldı ve üstüne basamıyorum o kadar.

Heyet raporu al. Bu konu akademisyenlerin elinde biraz da. İkna edebilmek önemli.

Daha ağır hastalıklarda veriyorlarmış heyet raporunu hocam idare diyor.

İlk günler benim de öyleydi zaten balon gibi şişmişti hatta bileğim ama üzerinden 8 gün geçti sadece bilek kısmında çok az bir ağrı kaldı ve üstüne basamıyorum o kadar.

Daha ağır hastalıklarda veriyorlarmış heyet raporunu hocam idare diyor.
İdare bir yerlerinden sıkıyor, iki kere heyet raporu aldım, bu arada raporları alırken idarenin görüşünü de sormadım, hastaneye gittim, raporu aldım, okula gittim, raporu verdim ve evime döndüm, bu konuyu idareyle değil, doktorunuzla konuşacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı