Replika ayakkabı kullanmayarakAyağım kokuyor bunun nedeninin replika ayakkabı kullanmak olduğunu biliyorum fakat ayak kokusunu geçirmenin bir çözümü var mıdır?
Kanka tabiki günlük değiştiriyorum fakat ayağıma duş alırken köpük deyse olmaz mıGünlük çorap değiştir, her gün ayağını yıka?
Zaten normal bir insanın yapması gereken şeyler bunlar.Günlük çorap değiştir, her gün ayağını yıka?
Diğer ayakkabılar pahalıReplika ayakkabı kullanmayarak![]()
Diğer ayakkabılar pahalısiz herhalde 1000-1200 liraya aldığımı sanıyorsunuz 300 lira olan ayakkabıyı zor zekat 250 liraya aldım.
Diğer ayakkabılar pahalısiz herhalde 1000-1200 liraya aldığımı sanıyorsunuz 300 lira olan ayakkabıyı zor zekat 250 liraya aldım.
O zaman kaça aldığımı sorup yorum yapabilirsiniz benceBen sadece tavsiye verdim, buradaki insanların gelir seviyesini ne yazık ki ön göremiyoruz![]()
Mantar olmaz zaten krem kullanıyorum ama ayağım ölü karga gibi kokuyor.Bir replikaya 250 vereceğine 2-3 replika parasına Kinetix falan al, en azından ayağın mantar kapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.