Ayakkabı için marka önerisi

En iyisinin Reebok olduğunu söyleyenler ayakkabı hakkında pek bir şey bilmiyordur diye düşünüyorum. Rahatlık ve kalitede en iyisi Skechers'dır.

Merhaba, kendime kaliteli ve rahat bir ayakkabı almak istiyorum.

Sizce Adidas, puma, rebook u. S. Polo ve lumberjack markalarından hangi markayı tercih etmeliyim? Çevremdekiler en iyisinin rebook olduğunu söylüyorlar.

Adidas ve uspoloyu elemenizi öneririm ek olarak listeye newbalance ve lottoyuda ekliyebilirsiniz.

En iyisinin Reebok olduğunu söyleyenler ayakkabı hakkında pek bir şey bilmiyordur diye düşünüyorum. Rahatlık ve kalitede en iyisi Skechers'dır.
Doğrudur hocam, konuya o markayı eklemediğim için dememişlerdir. Skechers markası FLO kuponuma dahil değil maalesef. Onun dışında konudaki markalara göre sizin öneriniz nasıl olur?

Doğrudur hocam, konuya o markayı eklemediğim için dememişlerdir. Skechers markası FLO kuponuma dahil değil maalesef. Onun dışında konudaki markalara göre sizin öneriniz nasıl olur?
Bütçe yüksekse Adidas, düşükse Reebok. Adidas'ın rahat ürünleri var ama pahalı. Bütçe 3K civarındaysa Reebok alabilirsiniz.

Hocam sadece bu konudaki markalar varsa içlerinden Reebok en kalitelisi. Diğerlerine pek bakmayın bile.
Anladım hocam çok sağolun.

Rebook modellerine baktığımda hep uçları sivri kundura gibi duruyor. Adidas modellere baktığımda ise hep geniş ön tarafları. Benim parmaklar biraz sıkıntılı bu konuda Rebook konfor anlamında bir sıkıntı çıkarır mı? Görsellerde gözüktüğü gibi mi?

Anladım hocam çok sağolun.

Rebook modellerine baktığımda hep uçları sivri kundura gibi duruyor. Adidas modellere baktığımda ise hep geniş ön tarafları. Benim parmaklar biraz sıkıntılı bu konuda Rebook konfor anlamında bir sıkıntı çıkarır mı? Görsellerde gözüktüğü gibi mi?
Hocam onu fizikzel mağazada deneyimleyin derim. Rahatlık açısından herkes farklı olduğu için net bir şey söyleyemem.

Reebok al gitsin flo magazasinda bulabilecegin orta fiyatli ve en kaliteli ayakkabilardan.

Anladım hocam çok sağ olun.

Rebook modellerine baktığımda hep uçları sivri kundura gibi duruyor. Adidas modellere baktığımda ise hep geniş ön tarafları. Benim parmaklar biraz sıkıntılı bu konuda rebook konfor anlamında bir sıkıntı çıkarır mı? Görsellerde gözüktüğü gibi mi?

Cikarmaz hocam bende giyiyorum ayagim genis fakat cok rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı