Ayakkabı neden topuktan çıkar?

ekko01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an giydiğim ayakkabı Nike court Royale 2nn 40.5 (25.5cm) ayakkabı ayağıma çok güzel oluyor fakat yeni ayakkabı almak istiyorum, hangi ayakkabıyı denersem deneyim 40-40.5 fark etmeksizin ayakkabının burnu güzel ama topuk kısmı yürürken çıkıyor yeni olduğu için falan mı acaba sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Sosyaller.

Merhaba arkadaşlar şu an giydiğim ayakkabı Nike court Royale 2nn 40.5 (25.5cm) ayakkabı ayağıma çok güzel oluyor fakat yeni ayakkabı almak istiyorum, hangi ayakkabıyı denersem deneyim 40-40.5 fark etmeksizin ayakkabının burnu güzel ama topuk kısmı yürürken çıkıyor yeni olduğu için falan mı acaba sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Sosyaller.

24,5 cm ayakkabılar giyiyorum ben Nike alışverişlerimde. Ayağım da tam 24,5 cm. 39 numaraya tekabül ediyor. Ayak tam oturduğu sürece yaşamıyorum böyle durum. Air Max Plus ve Nike Quest 5 modellerini giyiyorum. Onlarda böyle bir durumla karşılaşmadım.

Ayağınızı ölçün, numaraların tekabül ettiği santimetre değerleriyle karşılaştırın.

24,5 CM ayakkabılar giyiyorum ben Nike alışverişlerimde. Ayağım da tam 24,5 CM. 39 numaraya tekabül ediyor. Ayak tam oturduğu sürece yaşamıyorum böyle durum. Air Max Plus ve Nike Quest 5 modellerini giyiyorum. Onlarda böyle bir durumla karşılaşmadım.

Ayağınızı ölçün, numaraların tekabül ettiği santimetre değerleriyle karşılaştırın.

Ölçtüm zaten 25.5 numara ayağım ona göre deniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı