Ayakkabı nereden alınır?

Sizinle hiç aynı fikirde değilim 2-3 ay gibi kısa sürede kullanmama rağmen gösterdiğim kısımlarda ciddi açılmalar oldu çok da kullanmadım ayakkabıyı da.

Eki Görüntüle 2241448

Süper star fason ayakkabı sözüm meclisten dışarı çoluk çocuk ayakkabısı oldu artık.

Ben de zaten bir denemek için almıştım merak ediyordum.

Bir sorun oluştu mu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz.
Hayır oluşmadı 1-2 hafta ya da daha fazla oldu alalı bir sıkıntısı yok günlük kombinlerime de uyuyor görünüşü güzel. Ben de Nike'in basketbol ayakkabısı da var 5-6 ay önce aldım ilk aldığım gün ki gibi. Eğer görünüş çok umrunda değilse rahatlık önemliyse basketbol ayakkabısı alabilirsiniz ve önerebilirim isterseniz.

Anladım olur önerirseniz çok iyi olur.

Anladım olur önerirseniz çok iyi olur.
Şu anda Sportive de Nike Stay Loyal 2 indirimde ben de kırmızı rengi var öyle kötü de durmuyor bu arada günlük hayatta giyenleri de gördüm gayet güzel ayakkabı öneririm ve rahat. Ayrıca 2400 tl şuan 3200'den düşmüş eğer bütçeni arttırmak istersen 4-5 bin lira vermek istersen çok çok daha rahat ayakkabılar da var ama diyorsan param cebimde kalsın bunu al işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…