Sde13
Decapat
4000-5000Giyim markası ayakkabıları alınmaz. Ne tarz giyiyorsunuz ? Bütçe ne ? Klasiğe yakınsanız Camper öneririm.
4000-5000Giyim markası ayakkabıları alınmaz. Ne tarz giyiyorsunuz ? Bütçe ne ? Klasiğe yakınsanız Camper öneririm.
Sizinle hiç aynı fikirde değilim 2-3 ay gibi kısa sürede kullanmama rağmen gösterdiğim kısımlarda ciddi açılmalar oldu çok da kullanmadım ayakkabıyı da.
Eki Görüntüle 2241448
Hocam flower bakabilirsiniz ben tabii Nike'den aldım ama Flower'den de alacağım tüm ürünleri deri ve rahat fakat biraz pahalıdır.
Klasik giyiniyorsanız flower tam sizliktir.
Hocam bi flower'in sitesine bakın o halde beğenirseniz söyleyin atın modelleri seçelim.4000-5000
He sporsa bilemem.Çoğunlukla spor giyiniyorum.
Bakın bence biraz aşıyor bütçeyi ama güzeldir ayakkabıları. Spor ayakkabılarda da ben Under Armour'a sardım bu aralar Charged bandit trail 2 öneriyorum bana rahat geldi.4000-5000
Nike Dunk Low Next Nature bakabilirsiniz ben bunu aldım.Çoğunlukla spor giyiniyorum.
Süper star fason ayakkabı sözüm meclisten dışarı çoluk çocuk ayakkabısı oldu artık.
Nike dunk Low Next nature bakabilirsiniz ben bunu aldım.
Hayır oluşmadı 1-2 hafta ya da daha fazla oldu alalı bir sıkıntısı yok günlük kombinlerime de uyuyor görünüşü güzel. Ben de Nike'in basketbol ayakkabısı da var 5-6 ay önce aldım ilk aldığım gün ki gibi. Eğer görünüş çok umrunda değilse rahatlık önemliyse basketbol ayakkabısı alabilirsiniz ve önerebilirim isterseniz.Ben de zaten bir denemek için almıştım merak ediyordum.
Bir sorun oluştu mu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz.
Hayır oluşmadı 1-2 hafta ya da daha fazla oldu alalı bir sıkıntısı yok günlük kombinlerime de uyuyor görünüşü güzel. Ben de Nike'in basketbol ayakkabısı da var 5-6 ay önce aldım ilk aldığım gün ki gibi. Eğer görünüş çok umurunda değilse rahatlık önemliyse basketbol ayakkabısı alabilirsiniz ve önerebilirim isterseniz.
Şu anda Sportive de Nike Stay Loyal 2 indirimde ben de kırmızı rengi var öyle kötü de durmuyor bu arada günlük hayatta giyenleri de gördüm gayet güzel ayakkabı öneririm ve rahat. Ayrıca 2400 tl şuan 3200'den düşmüş eğer bütçeni arttırmak istersen 4-5 bin lira vermek istersen çok çok daha rahat ayakkabılar da var ama diyorsan param cebimde kalsın bunu al işini görür.Anladım olur önerirseniz çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.