Ayakkabı önerisi

GrafikerBey

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Prime B550M-A | Ryzen 7 5700x | RX6700 | XLR8 Gaming 16gb ram | 1 TB M2 |
Corsair K95 Rgb Platinum |
Meslek
Grafiker | Desinatör |
Arkadaşlar işim masa başı neredeyse tüm gün oturuyorum ama eve yürüme gidiyorum spor olması için.

Günlük kullanımda rahatlığımdan ödün vermeyecek ama yürüyüş yaparken de burun kısmında kırılmalar olmayacak bir ayakkabı almak istiyorum var mı kullandığınız bildiğiniz ürünler?

Arkadaşlar işim masa başı neredeyse tüm gün oturuyorum ama eve yürüme gidiyorum spor olması için.

Günlük kullanımda rahatlığımdan ödün vermeyecek ama yürüyüş yaparken de burun kısmında kırılmalar olmayacak bir ayakkabı almak istiyorum var mı kullandığınız bildiğiniz ürünler?

Bütçe ne kadar?

https://l24.im/TRIPs1 bu puma benim hoşuma gidiyor ve rahat eğer böyle tipleri seviyorsan alabilirsin veya Adidas superstarlara bakabilirsin 1.000 TL'ye kadar bulabilirsin kalan para da cebine kalır. Zaten bu ayakkabıları görmüşsündür ama yine de dedim.

Hem bu tipleri sevmiyorum hem de yürürken falan burun ayakkabının şu ön tarafına ne deniyor bilmiyorum oralar çabuk kırılıyor falan daha yürüyüş tarzı ayakkabı lazım bana Nike wearallday gibi ayakkabılar istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı