Ayakkabı önerisi

holylight1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 7-8 saat sürekli ayakta kalan ve sürekli hareket etmek zorunda kalan ( iş icabı) bir e ticaret personeliyim ayakkabı çok önemi bu durumlarda, Memory foam ayakkabılardan çok memnunum ama lumberjack gibi saçma markalar hemen parçalanıyor. İyi bir marka Memory foam ayakkabı onerebilecek var mı?

Adidas super star modelleri bence güzel. Uzun süre ve hor kullanımda yandan açılma yapıyor tabi ayakkabıyı nasıl kullandığınıza da bağlı.

Hocam rahatlık arıyorsan kesinlikle Skechers ve Reebok öneririm. İkisi de çok rahat geliyor. Skecherslar özellikle rahatlığının yanında dayanıklı da, uzun yıllar kullanabilirsin. Onun dışında Under Armour da iyidir. Mağazada deneyip rahat bulduklarımı internetten alıyorum ben.

Merhaba, ben 7-8 saat sürekli ayakta kalan ve sürekli hareket etmek zorunda kalan ( iş icabı) bir e ticaret personeliyim ayakkabı çok önemi bu durumlarda, Memory foam ayakkabılardan çok memnunum ama lumberjack gibi saçma markalar hemen parçalanıyor. İyi bir marka Memory foam ayakkabı onerebilecek var mı?

Skechers Memory foam kullanıyorum gerçekten inanılmaz rahat ama fiyatlar uçmuş olabilir.

Hocam skechers. Bu konuda tek geçerim. 4 yıldır kullanıyorum. Yazları hergün ayağımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı