Ayakkabılar neden bu kadar pahalı?

3000 bin lira nasıl ucuz ya bir ayakkabı için.
ama şöyle bir durum var hocam, eğer aile olarak asgari ücret ile geçiyorsanız evet çok çok fazla ama 3000tl 88dolar onlar için çok yüksek bir mebla değil
not:şimdi baktım aynı ayakkabı resmi sitede amerikada 70 dolara satılıyor ben almak için indirim kovalamıştım adını ilk defa duyduğum bir siteden aldım gülünç

Dosya Ekleri

• 1730137488872.png
    1730137488872.png
    83,5 KB · Görüntüleme: 32
Ama şöyle bir durum var hocam, eğer aile olarak asgari ücret ile geçiyorsanız evet çok çok fazla ama 3000TL 88dolar onlar için çok yüksek bir meblağ değil.
Not: Şimdi baktım aynı ayakkabı resmi sitede Amerika'da 70 dolara satılıyor ben almak için indirim kovalamıştım adını ilk defa duyduğum bir siteden aldım gülünç.

75 bin alıyor ailem ama gene de üniversite okuyan abim var taksitlerde var biraz zor oluyor yani.

Lumberjack ayakkabılar bana göre daha F/P ürünler. Gösterdiğin Adidas standart bir ayakkabı, yani kötü de değil de öyle de fazla rahat değil.

Yaşadığınız şehirde ınstreet mağazası varsa 1'den fazla marka bulabilirsin Adidas, puma, sneakers, Nike, lumberjack vb...

Hocam konudan bağımsız 8 9 tane salatalık acaba nerede yetişmiş ekonomi o kadar kötü de bizim mi haberimiz yok.

Bu nasıl sizce.

Son düzenleme:
75 bin alıyor ailem ama gene de üniversite okuyan abim var taksitlerde var biraz zor oluyor yani.

Bu nasıl sizce.

Kötü durmuyor fakat fiyatından dolayı çok rahat bir şey beklemeyin derim. (benim yorumumdur umarım alırsanız beğenirsiniz tek dileğim o)

Kötü durmuyor fakat fiyatından dolayı çok rahat bir şey beklemeyin derim. (benim yorumumdur umarım alırsanız beğenirsiniz tek dileğim o)

Peki bunlar hocam. Veya direk en yüksek puanı olanı alayım mı?

Peki bunlar hocam. Veya direk en yüksek puanı olanı alayım mı?

Konfor hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmam uygun olmaz fakat tavsiyem bir AVM'den almanız olacak ne de olsa ayakkabıda en önemli kısım konforudur tabii size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı