Selamlar. Abimin ayakkabısını gördüm, hangi model olduğunu merak ettim. Nike'ın hangi modeli acaba bu? Ayakkabının aynısından alacağım.
Eki Görüntüle 2500037
Ayıp olur hocam adam uzaklarda şimdi ve önceden atmıştı fotoyu bunu sormam mantıksız olur.Abinize sorsanız.
Selamlar. Abimin ayakkabısını gördüm, hangi model olduğunu merak ettim. Nike'ın hangi modeli acaba bu? Ayakkabının aynısından alacağım.
Eki Görüntüle 2500037

ChatGPT Nike Court Vision olduğunu söyledi ama bilmiyorum doğrumu.Selamlar. Abimin ayakkabısını gördüm, hangi model olduğunu merak ettim. Nike'ın hangi modeli acaba bu? Ayakkabının aynısından alacağım.
Eki Görüntüle 2500037
Ben de başta öyle düşündüm taban inceliğinden ancak Court Vision değil.ChatGPT Nike Court Vision olduğunu söyledi ama bilmiyorum doğrumu.
Court vision low olabilir.Selamlar. Abimin ayakkabısını gördüm, hangi model olduğunu merak ettim. Nike'ın hangi modeli acaba bu? Ayakkabının aynısından alacağım.
Eki Görüntüle 2500037
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.