Ayaklı IPS veya PLS HDMI Monitör Tavsiyesi

t730sh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana şu özelliklerde monitör önerir misiniz?
Ayağı uzayan ( pivot mu ne deniyorsa artık )
5ms üzeri olmayacak
23" üzeri olmayacak
IPS veya PLS Ekran
hdmı girişi olacak
Mat ekran
Ücreti en fazla 700-800TL olsun
Şimdiden teşekkür ederim.
edit//Bi tane buldum bu iyi mi arkadaslar ?
Asus 23" Vx239H Geniş Ekran ips-Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Pivot olması şart mı ? Pivot var ama:

Asus PB248Q 24" 6ms Full HD HDMI DP DVI Usb Pivot Siyah IPS Led Monitör | sanalmarketim

Bütçenize uygun olarak Viewsonic VX2363Smhl-W var ama pivot yok.

Şart hocam uzun süre bilgisayar başında kalıyorum boynumda zaten problem var boynumu aşşağıda eğik tutamam. Yani hafif yukarda olması lazım. Bunun için de tek çare pivot görünüyor.

23" Üzeride gözümü ağrıtıyor. 2 hafta önce
Samsung S27D390H 27" 5ms (Analog+HDMI) Full HD PLS LED Fiyatı
bunu aldım iade ettim. 5Dakika durdum başında, gözüm çok ağrıdı ve yaşardı.

Oyun falan oynamıyorsanız ms olayına pek takılmayın bence. Hem 5 ms ile 8 ms arasında ki fark kolay anlaşılmaz. Oyun harici kullanımlar için son derece yeterli ms değeri. Ghosting denilen sorun falan da yok monitör de. Görüp öyle değerlendirmenizi tavsiye derim. Amacım marka reklamı yapmak falan da değil. Satın aldığım ilk dell monitör beğendiğim için tavsiye ediyorum sadece. Ayrıca aşağıda verdiğim link te ayrıntılı incelemesi mevcut bir bakın derim. İnceleme ingilizce ama.
Dell U2414H Review

Oyun falan oynamıyorsanız ms olayına pek takılmayın bence. Hem 5 ms ile 8 ms arasında ki fark kolay anlaşılmaz. Oyun harici kullanımlar için son derece yeterli ms değeri. Ghosting denilen sorun falan da yok monitör de. Görüp öyle değerlendirmenizi tavsiye derim. Amacım marka reklamı yapmak falan da değil. Satın aldığım ilk dell monitör beğendiğim için tavsiye ediyorum sadece. Ayrıca aşağıda verdiğim link te ayrıntılı incelemesi mevcut bir bakın derim. İnceleme ingilizce ama.
Dell U2414H Review

Aldım hepsi buradan suan kargoda :) Hadi bakalım inş iyi çıkar.

Havale ile sanalmarketim.com'dan almıştım ben, hepsiburada'ya göre fiyat olarak daha uyguna geldi. Kargoya da aynı gün verildi ürün. Umarım beğenirsiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılar. İlk izlenimlerini ve kullandıktan sonra ki değerlendirmelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. En azından ürünü satın almak isteyen arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz.

Havale ile sanalmarketim.com'dan almıştım ben, hepsiburada'ya göre fiyat olarak daha uyguna geldi. Kargoya da aynı gün verildi ürün. Umarım beğenirsiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılar. İlk izlenimlerini ve kullandıktan sonra ki değerlendirmelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. En azından ürünü satın almak isteyen arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz.

Ya beğenmeme durumunda iade ederim diye hepsiburada.com dan aldım. Sanalmarketim.com büyük bir firma olmadıgı için iade de sorun çıkartır diye oradan almadım hepsiburadan.com da 2 hafta önce aldıgım monitörü iade islemlerini baslattıktan 1gün sonra para hesabıma gecmisti.

Kargo bi gelsin inceleyip görüslerimi paylasırım. Ama belki bunuda iade ederim :) çünkü 22" inch modelide varmıs bunun biraz önce gördüm. Onu alacam sanırım. Büyük ekran gözümü yoruyor.

Daha önce Benq 24 inç kullanmıştım ama benimde gözlerimi rahatsız ettiği için değiştirdim. Bunda böyle bir sorunum olmadı. Ürünün giriş çıkışları zengin olduğu için benim için tercih sebebi oldu diyebilirim. 22 inç'lerde genellikle çift hdmı ve analoğ bağlantıdan başka birşey olmuyor. Bu üründe displayport falan olduğu için daha ileriye yönelik olacağını düşünüyorum. İlk kullanmaya başlayınca büyük gibi geliyor ama kullandıkça alışıyorsunuz. Özellikle ince çerçeve olması çok güzel. Bence kullandıktan sonra başka bir monitöre değiştirmek istemezsiniz. Bu arada kutudan displayport kablosu çıkıyor. Hdmı ile kullanacaksanız bir tane hdmı kablo edinin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı