Ayarlar paneli açılırken "Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok"

thisistalip

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5500
Anakart: MSI B450M PRO-M2 MAX
RAM: Corsair Vengeance 2x8 GB 3000MHz DDR4
Ekran Kartı: Gainward GTX 1660 SUPER Ghost GDDR6 6 GB Ekran Kartı
Monitör: Viewsonic XG2705
Windows güncellemesinden sonra ayarlar, görüntü ayarları vb açılmıyor arkadaşlar. Arama çubuğu da çalışmıyor, çoğu özellik gitti yani.

1637079577270.png

İşe yaramadı. Windows 11'i tavsiye eder misiniz hocam? Çoğu kişi iyi diyor ama bilemedim. TPM desteklemiyor bende sadece.
Evet, tavsiye ederim. TPM desteklemiyorsa burada bununla ilgili yüzlerce konu var. Bir tanesini deneyebilirsiniz. Ama temiz format gerekli olabilir. USB varsa yazdırın, disk seçim ekranında diski seçip ileri deyin. Windows.old klasörü, oluşacaktır böylece, verilerinizi alabilirsiniz böylece.

Evet, tavsiye ederim. TPM desteklemiyorsa burada bununla ilgili yüzlerce konu var. Bir tanesini deneyebilirsiniz. Ama temiz format gerekli olabilir. USB varsa yazdırın, disk seçim ekranında diski seçip ileri deyin. Windows.old klasörü, oluşacaktır böylece, verilerinizi alabilirsiniz böylece.

TPM düzeltme ile ilgili bir video izlemiştim düzeltirim. Sadece yükseltme yaparak hiçbir veri gitmez diye düşünüyorum.

Hayır hayır bahsettiğim yöntem temiz kurulum değil, direk diski seçip ileri derseniz sil veya biçimlendir tuşlarına basmazsanız Windows.old klasörü oluşur oradan verilerinizi alabilirsiniz.

Anladım reis. Biraz daha düşünüp karar vereceğim sağ olasın.
Anladım reis. Biraz daha düşünüp karar vereceğim sağ olasın.

@Windows 11 Bükücü kral bildireyim dedim, temiz kurulum yapmadan sıfırladım oyunlarım e diskine kurulu olduğu için bir şey olmadı sadece Steam'i yüklemek yararlı oldu. Tabi Spotify vs her şey onları yeniden kurdum ama şükür ki oyunlarım gitmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı