Ayarlardan sıfırlamak mı yoksa format atmak mı daha mantıklı?

Bu daha net açıklama oldu, güvenli modda girip silmeyi denediğin halde açılmıyorsa önce sıfırlamayı dene, yok işe yaramazsa format olacak - ancak format öncesi işletim sistemi anahtarın nerede v.b konuları inceleme önce, sonra hareket et.
İşletim sistemi anahtarı çalıntıydı hocam yenisini bulurum sıkıntı yok onda bence direk format atayım usb ile doğru mudur? Peki Windows 11 mi Windows 10 mu daha yararlı olur şahsen hala win 11'e güvenemiyorum.

İşletim sistemi anahtarı çalıntıydı hocam yenisini bulurum sıkıntı yok onda bence direk format atayım usb ile doğru mudur? Peki Windows 11 mi Windows 10 mu daha yararlı olur şahsen hala win 11'e güvenemiyorum.
Win 11 kullanıcı testi olarak çıktı, hala da test etmeye devam ediyorlar benim gözümde. Spesifik olarak Win11 kullanmanı gerektiren bir donanım veya program yoksa Win10 iyidir, ruslar daha da iyidir.

Win 11 kullanıcı testi olarak çıktı, hala da test etmeye devam ediyorlar benim gözümde. Spesifik olarak Win11 kullanmanı gerektiren bir donanım veya program yoksa Win10 iyidir, ruslar daha da iyidir.
Teşekkür ederim hocam, Ayrıca ruslar'a yönelik bilgi içinde teşekkür ederim bende aynı kanaatdeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı