Ayarlarım aynı iken OBS drop yiyorum

vonnc

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2020
Mesajlar
161
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Selamlar efenim. Haftalardır aynı ayarlarda aynı bitrate değerinde sıkıntısız yayın yaparken son birkaç gündür sürekli drop yiyorum. Oyunumda lag veya FPS düşmesi değil OBS'in yaptığı internet drobu büyük ihtimalle. Upload hızım 5 iken de 3500 bitrate ile 10 iken de 3500 bitrate ile yayın veriyordum ama artık drop yiyorum. Nasıl çözebiliriz bunu? Kablonet kullanıcısıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi tekrar başlatın düzelir. Ben de kablonet kullanıcısıyım.
Drop sorununu ben de yaşıyorum ara sıra. Direkt olarak kendi ayarlarımı verdim ama benim sorunum ayarlardan değil internetten çıktı. Her ne kadar upload'ım yüksek görünse de modem arayüzündeki düzeltilmiş/düzeltilmemiş tablolalar kısmında sorunlar ortaya çıktığında yayınım drop yiyordu. Bu durumu günlük modemi yeniden başlatarak çözdüm. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşa da önerdim aynısını forumda. O da bu şekilde halletti.
 
Modemi fişten çektim olmadı, kapatıp açtım olmadı, resetledim yine olmadı. Forumda ki o konuyu gördüm denedim bahsettiğiniz alan 0 bende fakat hala aynı sorundan müzdaribim.
 
Ben de aynı sorunu yapıyorum haftalardır sorunsuz yayın yaparken bugün birden çok kötü droplar yemeye başladım anlamıyorum bütün tavsiyeleri çözüm yollarını denedim ama olmuyor...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı