Kaya da olabilir tabi kesinlikle uzay gemisin olduğunu idda etmiyorum fakat pek doğal bir kayaya benzemiyor. Ve astronotların içine girdikleri videolar var.
Kaya da olabilir tabi kesinlikle uzay gemisin olduğunu idda etmiyorum fakat pek doğal bir kayya benzemiyor. Ve astronotların içine girdiklrei videolar var.
Bu dediğim gibi, sadece komplo teorisi. Tarihsel bir kanıt sunabilir misin? Hayır. Dünya düz diyenlerden bir farkın var mı? Hayır. Ayrıca piramitleri insanların yaptığı defalarca kanıtlandı. Bir yazı okudum geçenlerde, bulursam atayım. Ayrıca kıtaların batması çok normal bir şey. Su seviyesi her geçen gün yükseliyor, depremler oluyor, volkanlar patlıyor.
Bir kanıt var mı? Delilsiz davaya bakılmaz. Uzaylıların varolduğuna kesin gözüyle bakıyorum fakat söylediğin şekilde başka bir uygarlık olması pek mümkün değil.
Bir kanıt var mı? Delilsiz davaya bakılmaz. Uzaylıların varolduğuna kesin gözüyle bakıyorum fakat söylediğin şekilde başka bir uygarlık olması pek mümkün değil.
Hocam kanıt yok demek bence biraz yanlış. Dünya'da her bulunan, keşfedilen ve her kanıtı bize açıklamıyorlar. Bizler de kanıt yok diyoruz.Bir gün farklı bir uygarlık bulunursa veya iletişime geçilirse o zaman göreceğiz.
Hocam kanıt yok demek bence biraz yanlış. Dünya'da her bulunan, keşfedilen ve her kanıtı bize açıklamıyorlar. Bizler de kanıt yok diyoruz.Bir gün farklı bir uygarlık bulunursa veya iletişime geçilirse o zaman göreceğiz.
Uzayda farklı yaşam formları olması çok yüksek olasılıklı. Bir yerde su varsa orada canlı da vardır. Kanıt yok demek yanlış değil. Dünya üzerinde dediğin gibi bir uygarlık keşfedilseydi insanlığın haberi olmaması pek olasılıklı değil. Fakat dünya dışı yaşam keşfedildiyse onu bilmiyor olabiliriz.