Ay'daki uzay gemisi gerçek mi?

Piramitler, batan kıtalar...

Bunlar olduğuna göre bizden önce de yaşam vardı. Tıpkı bizim gibi.

Geliştiler, geliştiler, Dünya'yı batırıp gittiler veya burada kayboldular.
Bu dediğim gibi, sadece komplo teorisi. Tarihsel bir kanıt sunabilir misin? Hayır. Dünya düz diyenlerden bir farkın var mı? Hayır. Ayrıca piramitleri insanların yaptığı defalarca kanıtlandı. Bir yazı okudum geçenlerde, bulursam atayım. Ayrıca kıtaların batması çok normal bir şey. Su seviyesi her geçen gün yükseliyor, depremler oluyor, volkanlar patlıyor.
Hocam sanırım bizden başka bir uygarlık veya ırk olmadığını düşünüyorlar.
Bir kanıt var mı? Delilsiz davaya bakılmaz. Uzaylıların varolduğuna kesin gözüyle bakıyorum fakat söylediğin şekilde başka bir uygarlık olması pek mümkün değil.

Abartı da olabilir. ama dünyanın yaşının 4.5 milyar yıl olduğunu unutmayın bu o kadar da az bir zaman değil. :)
Evet, bu sürede canlılar bizim gibi "akıllı" yaşam formlarına evrildi. Geçmişte bizden daha gelişmiş bir uygarlık yaşadığına dair bir kanıt yok.
Hocam kanıt kendinsin, yani tüm insanlık.
Nasıl yani? Bu mudur kanıt? Bunun nasıl kanıt olduğunu anlatmanı rica ediyorum.

Evet, bu sürede canlılar bizim gibi "akıllı" yaşam formlarına evrildi. Geçmişte bizden daha gelişmiş bir uygarlık yaşadığına dair bir kanıt yok.
Hocam kanıt yok demek bence biraz yanlış. Dünya'da her bulunan, keşfedilen ve her kanıtı bize açıklamıyorlar. Bizler de kanıt yok diyoruz.Bir gün farklı bir uygarlık bulunursa veya iletişime geçilirse o zaman göreceğiz.

Nasıl yani? Bu mudur kanıt? Bunun nasıl kanıt olduğunu anlatmanı rica ediyorum.
Kanıt yoksa, onların olmayacağı anlamına da gelmez. Hocam peki sana bir soru, Allah'a inanıyor musun?

Hocam kanıt yok demek bence biraz yanlış. Dünya'da her bulunan, keşfedilen ve her kanıtı bize açıklamıyorlar. Bizler de kanıt yok diyoruz.Bir gün farklı bir uygarlık bulunursa veya iletişime geçilirse o zaman göreceğiz.
Uzayda farklı yaşam formları olması çok yüksek olasılıklı. Bir yerde su varsa orada canlı da vardır. Kanıt yok demek yanlış değil. Dünya üzerinde dediğin gibi bir uygarlık keşfedilseydi insanlığın haberi olmaması pek olasılıklı değil. Fakat dünya dışı yaşam keşfedildiyse onu bilmiyor olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı