Aydınlık biçem için GTK3, 4 ve Kvantum teması önerisi

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Kendimi bildim bileli karanlık tema kullanırım. GTK ve Kvantum tema seçiminde de buna uygun seçim yaparım. İlk defa aydınlık tema kullanasım geldi. Aklımda Catppuccin'in aydınlık renkler sunan Latte teması var ancak farklı öneriler de görmek istiyorum. Ek olarak GNOME Luminus Desktop adı verilen sistem çapı aydınlık tema sağlayan eklentiyi kullanacağım. Aydınlık GTK ve Kvantum öneriniz nedir?

@Rona @mashiro @Fueren @Reend @The Shorekeeper

Gruvbox,
Monokai,
Nord,
Everforest,
Solarized.
Gruvbox ve Nord'un aydınlık tema versiyonlarına hiç bakmamıştım. Gruvbox güzel duruyor olsa da karanlık versiyonu bir süre sonra sıkmıştı. Aydınlıkta aynısını yaşar mıyım bilemiyorum. Nord aydınlık tema versiyonunu kullanabilirim. Teşekkür ederim hocam.

Kendimi bildim bileli karanlık tema kullanırım. Gtk ve kvantum tema seçiminde de buna uygun seçim yaparım. İlk defa aydınlık tema kullanasım geldi. Aklımda Catppuccin'in aydınlık renkler sunan latte teması var ancak farklı öneriler de görmek istiyorum. Ek olarak GNOME luminus desktop adı verilen sistem çapı aydınlık tema sağlayan eklentiyi kullanacağım. Aydınlık gtk ve kvantum öneriniz nedir?

@Rona @mashiro @Fueren @Reend @The Shorekeeper

Severseniz.
Materiel design
Numix (açık varyantı)
Whitesur.
Olabilir.

Gruvbox ve Nord'un aydınlık tema versiyonlarına hiç bakmamıştım. Gruvbox güzel duruyor olsa da karanlık versiyonu bir süre sonra sıkmıştı. Aydınlıkta aynısını yaşar mıyım bilemiyorum. Nord aydınlık tema versiyonunu kullanabilirim. Teşekkür ederim hocam.

20241111_21h42m29s_grim.jpeg

Gruvbox ve Monokai Pro temasını karışık kullanıyorum. Şahsen gruvbox teması gözlere çok iyi geliyor. Çok göz yoran bir renk paleti değil.

Nemo kısmındaki tema Yaru teması. GUI uygulamalarla pek işim olmadığı için Yaru koydum.

Eki Görüntüle 2349796

Gruvbox ve Monokai Pro temasını karışık kullanıyorum. Şahsen gruvbox teması gözlere çok iyi geliyor. Çok göz yoran bir renk paleti değil.

Nemo kısmındaki tema Yaru teması. GUI uygulamalarla pek işim olmadığı için Yaru koydum.
Klasorlerin rengi degisiyor istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı