Çözüldü Aygıt veya kaynak yanıt vermiyor sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lnx

Hectopat
Türk Telekom internet kullanıcısıyım, internetim bazen aşırı yavaşlıyor ve bende modem arayüzünden hızlı kurulum yapıyorum sorun geçiyor. Her zaman yaptığım bir şey günde 5-10 kere yapıyorum hiç sıkıntı olmuyor fakat en son dün gece yaptığımda internet gitti ve hala gelmedi sebebini anlayamadım.
(O sabah Google chromun tarama verilerini temizlemiştim alakası var mı sorunumla bilmiyorum.)

Sorun giderici bana bu hatayı veriyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,9 KB · Görüntüleme: 129
Konu hakkında pek az bilgiye sahibim fakat bildiğim bir şey varsa oda Türk Telekom'un bu sıralar çok yoğun olması. Tavsiyem eğer bu gün bir çözüm bulamazsanız yarın erkenden uyanıp Türk Telekom müşterici temsilcisini aramanız. Geçen hafta 40 dakika beklettiler.

Modem arayüzüne girebiliyorum, internet kablosu ile arayüz açılıyor 192.168.1.1 den hızlı kurulum yapıyorum gine olmuyor.
Türk Telekom'u ara konuyu izah et sadece tek cihaz değil bütün cihazlara internet alamıyorum deyip arıza kaydı oluştur yoksa çok kolay değil gibi, bilgileri yanlış giriyorsan yada noksandır diyeceğim öylede internet ışığı yanmaz.
İnternetimin d-smart olduğunu yeni öğrendim...
asdasda.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı