Aygıt yöneticisini açmaya çalıştığımda “Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi. Daha fazla bilgi için yöneticiye başvurun.” hatasını alıyorum. Sfc/ scannow, dism online repair ve Microsoft’un web sitesinden indirdiğim imaj dosyasıyla Windows dosyalarını düzelttim ancak hala aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?
Yönetici Hesabınızdan, standart hesabınıza Yönetici tanımlaması yapınız. Akabinde Yönetici hesabından CMD'yi yönetici ile çalıştır diyerek "mmc devmgmt.msc" yazınız ve enter'a basınız. Bu şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.
Şuan CMD’den administrator hesabını aktif hale getirip girmeyi deniyorum. Ayrıca disk yönetimi de açılmıyor.
Administrator hesabını açtıktan sonra girmeye başladı ancak diğer hesabımda önceden açabilmeme rağmen şuan açılmıyor.
Diğer hesabımda yönetici olarak geçiyor ama onda açılmıyor aygıt yöneticisi başta dediğim hatayı veriyor.
Yönetici Hesabınızdan, standart hesabınıza Yönetici tanımlaması yapınız. Akabinde Yönetici hesabından CMD'yi yönetici ile çalıştır diyerek "mmc devmgmt.msc" yazınız ve enter'a basınız. Bu şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.
Aynı sorun bende de var. Sorunu çözebildiniz mi acaba? Aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi daha birçok şeyi açmak istediğimde başlıkta yazılan hatayla karşılaşıyorum. Altında da mmc.exe yazıypr.
Aynı sorun bende de var. Sorunu çözebildiniz mi acaba? Aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi daha birçok şeyi açmak istediğimde başlıkta yazılan hatayla karşılaşıyorum. Altında da mmc.exe yazıypr.
Üste verilen cevap da cmd üzerinden kodu girince açılıyor ancak normal girmek istediğimde gene giremiyorum. Bende sadece aygıt yöneticisi değil, disk yönetimi vs. gibi başka birçok şey de açılmıyor.
Üste verilen cevap da cmd üzerinden kodu girince açılıyor ancak normal girmek istediğimde gene giremiyorum. Bende sadece aygıt yöneticisi değil, disk yönetimi vs. gibi başka birçok şey de açılmıyor.
Şimdi ben bilgisayarımı 2017 yılında almıştım ve o zamandan bu yana hiç format atmadım. Windows'u n11'den aldığım kod ile etkinleştirmiştim. Şimdi format attığım zaman yeniden kod almam gerekecek mi yoksa bu kod geçerli olacak mı?