Open VPN ne onu bile bilmiyorum açıkcası yakın zamanda bir VPN kuruyordum ama setupu yarıda kestim böyle bir şey yoktu bugün ortaya çıktı ya da ben görmedim.
Peki bir şey sorayım bilgisayarıma format atayım o zaman VPN'i zaten oyun için yükledim normalde kullanmam şu an format USB'si oluşturmak istemiyorum Rufus'tan falan Windows kurtarma seçeneklerinden bilgisayarımı sıfırlarsam bunlar vs. ya da bilgisayarıma bulaşmış olan keylogger vs. silinir mi bunun da gitmesini istiyorum çünkü.
Şuanlık sıfırlamanıza gerek yok sağlıklı değil böyle şeyler Pc yi kullanılamaz hale bile sokuyor ama sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin eğer kapatmadıysan VPN i kurmadığın bir zamana sistemi yükleyebilirsin. Virüs keylogger gibi şeyleri bir antivirüs programı ile temizleyebilirsiniz tavsiyem Kaspersky.
Şu anlık sıfırlamanıza gerek yok sağlıklı değil böyle şeyler PC'yi kullanılamaz hale bile sokuyor ama sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin eğer kapatmadıysan VPN'i kurmadığın bir zamana sistemi yükleyebilirsin.
Tamam geri yükleme yapmayacağım ama yine de sıfırlamak istiyorum keylogger vs. varsa silinir mi sizce işimin kesin olmasını istiyorum ve bu işlemi yaptıktan sonra driver vs. yüklemem gerekir mi?
Tamam geri yükleme yapmayacağım ama yine de sıfırlamak istiyorum keylogger vs. varsa silinir mi sizce işimin kesin olmasını istiyorum ve bu işlemi yaptıktan sonra driver vs. yüklemem gerekir mi?