Dqoi90s

Femtopat
Merhaba.

Geçenlerde mouse u normal bir şekilde kullanıyordum, bilgisayarı 2 gün kapalı bıraktım. Mouse ışığı yandığı halde mouse hareket etmiyor. Bilgisayarı 2 kere sıfırladım.
Sıfırlarken kurulum menüsünde sıkıntısız bir şekilde mouse çalışıyordu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-19 200707.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-19 200707.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 135
  • Ekran görüntüsü 2021-03-19 200621.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-19 200621.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba.

Geçenlerde mouse u normal bir şekilde kullanıyordum, bilgisayarı 2 gün kapalı bıraktım. Mouse ışığı yandığı halde mouse hareket etmiyor. Bilgisayarı 2 kere sıfırladım.
Sıfırlarken kurulum menüsünde sıkıntısız bir şekilde mouse çalışıyordu.

Fare temassızlık yapıyor olabilir mi?

Temassızlık, Cihaza gücün kesintili gitmesi. Temassızlık olursa Mouse ışığı ikide bir söner. Mantık kullanın biraz.
Dostum dediğim gibi benim klavyemde ışıklar kesintisiz geliyor ama klavye temassızlık yaptığı için çalışmıyor, belki benimkinin daha farklı bir sıkıntısı vardır diyeceğim ama usb yerini oynatınca gidip geliyor yani temassızlık değil de ne :D

Dostum dediğim gibi benim klavyemde ışıklar kesintisiz geliyor ama klavye temassızlık yaptığı için çalışmıyor, belki benimkinin daha farklı bir sıkıntısı vardır diyeceğim ama usb yerini oynatınca gidip geliyor yani temassızlık değil de ne :D
Bence yanlış düşünüyorsun, Işıkların sönmeme ihtimali yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı