Aygıt yöneticisi monitör kaldırma

Siz cihazı kaldırdınız mı? Bilgisayardan görüntü alamıyor musunuz? Sorunuz ne tam olarak yazarsanız yardımcı olalım.
Öncelikle benim monitörüm aoc 24g2u5 cihaza gmenu denen bir program kurdum (aoc un kendi programı) bu programı kurduktan sonra ekran bembeyaz oldu PC yi kapatıp açtığımda ekranda bozulmalar vardı ekrandaki bazı yerler siyahlasip ve duzeliyodu bende bu sıkıntıyı çözmek için monitörün sürücüsünü silip yuklicem ve silersem kapatıp açtığımda ekran gelirmi bunu merak ediyorum son olarak monitörü başka PC den denedim sonuç ayni
 
Öncelikle benim monitörüm AOC 24G2U5 cihaza gmenu denen bir program kurdum (AOC'un kendi programı) bu programı kurduktan sonra ekran bembeyaz oldu PC'yi kapatıp açtığımda ekranda bozulmalar vardı ekrandaki bazı yerler siyahlaşıp ve düzeliyordu bende bu sıkıntıyı çözmek için monitörün sürücüsünü silip yükleyeceğim ve silersem kapatıp açtığımda ekran gelir mi bunu merak ediyorum son olarak monitörü başka PC'den denedim sonuç ayni.

Sorununuz aygıt yöneticisindeki PnP ile alakalı değil. Öncelikle onu söyleyeyim. Bilgisayara kurduğunuz programı kaldırın. Daha sonra monitörün üzerindeki tuşlardan fabrika ayarlarına çekin bakalım düzelecek mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı