Çözüldü Aygıt yöneticisi temel sistem aygıtında ünlem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hastakr

Decapat
Arkadaşlar, yeni format attım. Ekran kartı driver ve Windows Update yaptım. Bunu nasıl giderebilirim acaba? Sürücüyü güncelleştir deyince olmuyor otomatik.

resim_2021-08-09_215942.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendisi Intel Gaussian Mixture Model Scoring Accelerator Module olarak geçiyor.
Bir olasılıksal model ve bununla birlikte, CPU'nun performansının artması amacıyla gelişmiş konuşma doğruluğu, daha az güç tüketimi ve daha hızlı yanıt süreleriyle birlikte hızlandırılmış konuşma tanıması (ASR - Accelerated Speech Recognition) etkinleştiriliyor. Örnek olarak Cortana gibi uygulamaların daha iyi ve hızlı çalışması için kullanılan bir model kendisi. Sürücüsü de kurulunca kararlı bir şekilde çalışması sağlanıyor.

Intel chipset sürücüsünü kurman gerekiyor bunun için. Aşağıdaki linkten kurabilirsin.
1- Windows+R yaparak Çalıştır'ı aç.
2- İndirdiğin SetupChipset.exe dosyasını Çalıştır sekmesinin içine sürükle.
3- Oluşan dosya yolunun başına ve sonuna çift tırnak koy, ardından en sona boşluk bırakıp -overall yazarak Tamam'a bas.
4- Kurulum başlayacaktır, kurulum adımlarını izleyerek kurulumu tamamla.
5- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
howtoinstallintelchipsetdriver.png
Kendisi Intel Gaussian Mixture Model Scoring Accelerator Module olarak geçiyor.
Bir olasılıksal model ve bununla birlikte, CPU'nun performansının artması amacıyla gelişmiş konuşma doğruluğu, daha az güç tüketimi ve daha hızlı yanıt süreleriyle birlikte hızlandırılmış konuşma tanıması (ASR - Accelerated Speech Recognition) etkinleştiriliyor. Örnek olarak Cortana gibi uygulamaların daha iyi ve hızlı çalışması için kullanılan bir model kendisi. Sürücüsü de kurulunca kararlı bir şekilde çalışması sağlanıyor.

Intel chipset sürücüsünü kurman gerekiyor bunun için. Aşağıdaki linkten kurabilirsin.
1- Windows+R yaparak Çalıştır'ı aç.
2- İndirdiğin SetupChipset.exe dosyasını Çalıştır sekmesinin içine sürükle.
3- Oluşan dosya yolunun başına ve sonuna çift tırnak koy, ardından en sona boşluk bırakıp -overall yazarak Tamam'a bas.
4- Kurulum başlayacaktır, kurulum adımlarını izleyerek kurulumu tamamla.
5- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Çözüm
Kendisi Intel gaussian mixture model scoring accelerator module olarak geçiyor.
Bir olasılıksal model ve bununla birlikte, CPU'nun performansının artması amacıyla gelişmiş konuşma doğruluğu, daha az güç tüketimi ve daha hızlı yanıt süreleriyle birlikte hızlandırılmış konuşma tanıması (asr - accelerated speech recognition) etkinleştiriliyor. Örnek olarak Cortana gibi uygulamaların daha iyi ve hızlı çalışması için kullanılan bir model kendisi. Sürücüsü de kurulunca kararlı bir şekilde çalışması sağlanıyor.

1- Windows+r yaparak çalıştır'ı aç.
2- indirdiğin SetupChipset.exe dosyasını çalıştır sekmesinin içine sürükle.
3- oluşan dosya yolunun başına ve sonuna çift tırnak koy, ardından en sona boşluk bırakıp -overall yazarak Tamam'a bas.
4- kurulum başlayacaktır, kurulum adımlarını izleyerek kurulumu tamamla.
5- kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Hocam, şimdi hallettim sorunu fakat o siteye girdiğimde altta Z370 chipset gördüm. Ben de onun inf yardımcı programını indirdim. Benim anakartımda Z370 Aorus Gaming 3 yükledikten sonra sorun çözüldü, acaba doğru yüklemiş miyim?

ss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı