Diocracy Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2020 #1 Merhabalar. Aygıt yöneticisini açtığımda görseldeki gibi ünlem işaretleriyle karşılaştım. Nedir, ne değildir, ne yapmam gerekiyor herhangi bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Merhabalar. Aygıt yöneticisini açtığımda görseldeki gibi ünlem işaretleriyle karşılaştım. Nedir, ne değildir, ne yapmam gerekiyor herhangi bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Juni0r Megapat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 304 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 18 Haziran 2020 #2 Bilinmeyen Aygıt’ın Sürücüsünü Kolayca Bulma Artı 0 Eksi
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 18 Haziran 2020 #3 Sürücüsü güncel olmayanlar. Sürücü sekmesine gelip güncellemen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #4 Sürücü çok eski olan veya hiç olmayan cihazların üstünde ünlem işareti bulunur. Bilinmeyen Aygıt’ın Sürücüsünü Kolayca Bulma Artı 0 Eksi
Sürücü çok eski olan veya hiç olmayan cihazların üstünde ünlem işareti bulunur. Bilinmeyen Aygıt’ın Sürücüsünü Kolayca Bulma
homie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 1.021 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.854 Makaleler 26 Çözümler 517 18 Haziran 2020 #6 Chipset sürücüleriniz eksik galiba, onu kurun, çoğu gider. Artı 0 Eksi
KS KS Diocracy Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2020 #7 AMD chipset Driver kurdum düzeldi arkadaşlar. Konu daha önce açılmış kusuruma bakmayın çok teşekkür ediyorum hepinize. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
AMD chipset Driver kurdum düzeldi arkadaşlar. Konu daha önce açılmış kusuruma bakmayın çok teşekkür ediyorum hepinize.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Haziran 2020 #8 Bilmeyenler için: AMD yonga seti sürücüsünü bu video rehberle yükleyebilisiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bilmeyenler için: AMD yonga seti sürücüsünü bu video rehberle yükleyebilisiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et