Aygıt Yöneticisinde AMD Ekran Kartı Görünmüyor

• Konuyu başlatan Yuuki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 5.807
DDU indirdim ve yaptım olmadı benim zaten asıl sorunum kod 45 hatası veriyordu yani demek istediği takılı değil diyordu yanlız ben kaldırdım amd'nin otomatik algılamasını ve kendi driverimı bile kurdum oraya bir türlü gelmedi

Ekran kartı bağlantılarını kontrol edin, eminseniz ve garantisi devam ediyorsa yollayın. Ekran kartını bilgisayar hiç görmüyor belli ki. Ya arızalıdır ya da bağlantılarında sorun vardır, kontrol edin.

Bu işi tek başıma yapamam ama kendisini belli etti çünkü sistem içerisinden 10 defa ardı ardına ses geldi durduk yere oldu sebebini bilmiyorum garantisi malesef yok böyle giderse tanıdık birisine vereceğim

Ekran kartı bağlantılarını kontrol edin, eminseniz ve garantisi devam ediyorsa yollayın. Ekran kartını bilgisayar hiç görmüyor belli ki. Ya arızalıdır ya da bağlantılarında sorun vardır, kontrol edin.
Hocam arkadaş laptop kullanıcısı.

Bu işi tek başıma yapamam ama kendisini belli etti çünkü sistem içerisinden 10 defa ardı ardına ses geldi durduk yere oldu sebebini bilmiyorum garantisi malesef yok böyle giderse tanıdık birisine vereceğim
Bios güncellemesi ve temiz format kesin sonuç verecektir. Samsung'un kendi sitesinden bios dosyasını indirip güncellemen gerek.Olmasa temiz format şart.

Size dediğim gibi öyle birşey yok malesef
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı