darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #1 Aygıt yöneticisinde WD hardddiskimi görebiliyorum, ancak disk yönetiminde ve bilgisayarım kısmında gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler.
Aygıt yöneticisinde WD hardddiskimi görebiliyorum, ancak disk yönetiminde ve bilgisayarım kısmında gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler.
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #2 Başlat -> Çalıştır -> diskmgmt.msc Orada harddiskini biçimlendir. Sağtuş yeni basit birim.
darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #3 swatcyp dedi: Başlat -> Çalıştır -> diskmgmt.msc Orada harddiskini biçimlendir. Sağtuş yeni basit birim. Genişletmek için tıkla... Orada sadece ssd mi görebiliyorum Harddiskim gözükmüyor Sadece disk 0 var
swatcyp dedi: Başlat -> Çalıştır -> diskmgmt.msc Orada harddiskini biçimlendir. Sağtuş yeni basit birim. Genişletmek için tıkla... Orada sadece ssd mi görebiliyorum Harddiskim gözükmüyor Sadece disk 0 var
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #4 AOMEI partition editor diye bir program var. Onu bir dene.
darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #5 swatcyp dedi: AOMEI partition editor diye bir program var. Onu bir dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok. Yükledim ne yapacağım ?
swatcyp dedi: AOMEI partition editor diye bir program var. Onu bir dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok. Yükledim ne yapacağım ?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 5 Şubat 2018 #6 darkflash59 dedi: Nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok. Yükledim ne yapacağım ? Genişletmek için tıkla... Program arayüzünden bir resim atabilirsin. Ek olarak HDD BIOS üzerinde görünüyor mu?
darkflash59 dedi: Nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok. Yükledim ne yapacağım ? Genişletmek için tıkla... Program arayüzünden bir resim atabilirsin. Ek olarak HDD BIOS üzerinde görünüyor mu?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 5 Şubat 2018 #7 Başlat tuşuna sağ tıklayıp disk yönetimini açınız. Hard diskinizin en altta olması muhtemel. Bulduktan sonra hard diskinize çift tıklayın ve gelen ekranı next next next deyip tamamlayın. İşlem bittiğinde sabit diskiniz gözükecektir.
Başlat tuşuna sağ tıklayıp disk yönetimini açınız. Hard diskinizin en altta olması muhtemel. Bulduktan sonra hard diskinize çift tıklayın ve gelen ekranı next next next deyip tamamlayın. İşlem bittiğinde sabit diskiniz gözükecektir.
carpediem07 Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #8 hardiskin komple mi yok yada Yereldisk C var ama D yi mi göremiyorsun ? Sürücü yolu atanmamıs olabilir
hardiskin komple mi yok yada Yereldisk C var ama D yi mi göremiyorsun ? Sürücü yolu atanmamıs olabilir
Rage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 1.071 Makaleler 3 Yer Space Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526129312 5 Şubat 2018 #9 Aynısı başıma gelmişti sonuç alamamıştım. Işığı Yanan Harici Disk Görünmüyor Partition yazılımlarını kullanırken dikkatli ol...
Aynısı başıma gelmişti sonuç alamamıştım. Işığı Yanan Harici Disk Görünmüyor Partition yazılımlarını kullanırken dikkatli ol...
darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #10 carpediem07 dedi: hardiskin komple mi yok yada Yereldisk C var ama D yi mi göremiyorsun ? Sürücü yolu atanmamıs olabilir Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz gibi c gözüküyor ancak d yi göremiyorum.
carpediem07 dedi: hardiskin komple mi yok yada Yereldisk C var ama D yi mi göremiyorsun ? Sürücü yolu atanmamıs olabilir Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz gibi c gözüküyor ancak d yi göremiyorum.