Aygıt Yöneticisinde Görünen HDD, Bilgisayarımda Görünmüyor

Bize Minitool, AOEMI, EaseUS, Paragon, Active, Macrorit gibi bir firmanın bölümlendirme (Partition) programı kurup açarak buradan bir görsel gönderirseniz daha iyi olur. Ayrıca önceki mesajda da söylediğim gibi diskinizin görünüp görünmediğini anlamanın en iyi yolu BIOS'tur BIOS arabiriminde SSD var ve HDD yoksa zaten buradan yazdıklarımızın hiçbir anlamı yok.

Hdd mi servise gönderdim geldiğinde taktım ve bilgisayarım algıladı ancak yeni bir bilgisayarda bu olayın yaşanması biraz kuşkulandırdı.

Aygıt yöneticisinde WD hardddiskimi görebiliyorum, ancak disk yönetiminde ve bilgisayarım kısmında gözükmüyor.
Şimdiden teşekkürler.

HP pavillon G6 laptop format sonrası sabit harddiski gözükmüyor nasıl giderilir?
Harddisk sabit sürücü
Wdc WD6400BPVT-60hxzt1
Bilgisayarımda gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor ise yapmamız gereken öncelikle sabit harddiskimiz olan (wdc WD6400BPVT-60hxzt1) sitesinden ( windlg_v1_37) ZIP programı indirip kurduktan sonra harddiski tanıyor. Disk yönetimine girdikten sonra yeni birim ataması yapılarak isim verilip atama yapıldıktan sonra gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı