Aygıt yöneticisinde nvidia ekran kartı gözükmüyor

myxing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Benim sorunum Nvidia ekran kartımı laptopumun görmemesi her şeyi denedim olmadı. Sürücüleri silip önce intel sonra nvidia sırasını denedim, aygıt yöneticisi gizli olanları göster seçeneğini denedim ve bir kaç işlem daha denedim ama yapamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
casper nirvana a15he
nvidia gt 520M ekran kartım var
Donanım değişikliğini tara dediğimde de Nvidia gözükmüyor.
Driver yüklerken bu hatayı alıyorum
as.png

Bilgisayarını yakın bir zamanda tamire filan gönderdin mi? Eğer öyle bir şey varsa muhtemelen tamir ederken ekran kartını Anakart'dan ayırmış olabilirler. Aynı sorunu eski bilgisayarımda yaşamıştım oradan biliyorum. Böyle bir şey varsa istediğin kadar sürücü yükle kaldır işe yaramaz, kısaca geçmiş olsun arkadaşım.

servislik bir şey değildi bir ara ekran kartını görüyordu sonra durup dururken ekran kartının programlarını felan çalıştıramaz oldum sonra format attım hiç görmedi.
Claus hocam ben bios update yaptım sanırım çünkü söylenenleri aynen uygulamştım pek bir çözüm olmadı biostan kapanmış olabilir miekran kartı kapandıysa nasıl açabilirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı