Arkadaşlar eski bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açtım ve ekran kartımın üstünde böyle bir ünlem işareti gördüm. Nedir bu anlamadım. HD Graphics'i devre dışı bıraksam ne olur? Veya devre dışı bıraktığımda 740M i seçebilir miyim?
NVIDIA GeForce Experience uygulamasını indirip, içerisinden ekran kartınızın güncel sürücüsünü indirebilir ve kurabilirsiniz.Eki Görüntüle 898837
Arkadaşlar eski bilgisayarımdan aygıt yöneticisini açtım ve ekran kartımın üstünde böyle bir ünlem işareti gördüm. Nedir bu anlamadım. HD Graphics'i devre dışı bıraksam ne olur? Veya devre dışı bıraktığımda 740M i seçebilir miyim?
NVIDIA GeForce Experience uygulamasını indirip, içerisinden ekran kartınızın güncel sürücüsünü indirebilir ve kurabilirsiniz.
Denedim ekran kartına sağ tık atıp güncelle gibi bir seçenek vardı bastım bi 10-15 dk bekledim güncelleme bitti sonra yeniden başlattım bilgisayarı ama yok düzelmedi.Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığı için böyle görünür genelde.
Evet yüklü düzgün driveri nerden bulabilirim.Windows 10 yüklü ise malsef DLL dosyalarını bazılarını imzalıyamıyor oda böyle probleme yol açıyor düzgün çalışan driver bulursan çözersin işini![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.