Aygıt yöneticisindeki bilgiler güvenilir mi?

Johnn Wick

Decapat
Daha fazla  
Aygıt yöneticisinde ekran kartı driverının güncel olduğu ve 3. ayda olduğu gözüküyor. Ekran kartımın resmi sitesinde ise güncel driverın 7. ayda çıktığı gözüküyor. Ben anlamadım hangisi doğru. Artı olarak işlemcinin driverı da 2009 da gözüküyor ve güncel diyor. Halbuki benim işlemcim 2020 de çıkmış. Ne yapmam lazım?

Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran Görüntüsü (7).png

Ekran Görüntüsü (6).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yaptım ve sonuçlar yukarıdaki gibi. Bende diyorum ki bu sonuçlar doğru mu acaba. Çünkü ekran kartının resmi sitesinde 7. ayda yeni driver sürümü çıkmış gözüküyor.

WHQL sertifikası alması için Windows'a tanıtılıp test edilmiş olmalı. 7. ayda yayınlanmış sadece, aylar önce yapılmış olabilir.

Aygıt Yöneticisi güvenilir bir bilgi kaynağıdır, bunun tek istisnası otomatik sürücü güncelleme olabilir. Otomatik arama pek isabetli çalışmayabiliyor. Sürücüleri üretici sitesinden kontrol edin. Ekran kartı, ses, kablolu/kablosuz internet sürücülerini yüklemeniz gayet yeterli.

"İşlemci sürücüsü" dediğiniz ekran görüntüsündeki sürücü sürümüne bakarsanız kurulu olan Windows'un yapı sürümü bulunur. Bunlar generic sürücülerdir, herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Aygıt Yöneticisi güvenilir bir bilgi kaynağıdır, bunun tek istisnası otomatik sürücü güncelleme olabilir. Otomatik arama pek isabetli çalışmayabiliyor. Sürücüleri üretici sitesinden kontrol edin. Ekran kartı, ses, kablolu/kablosuz internet sürücülerini yüklemeniz gayet yeterli.

"İşlemci sürücüsü" dediğiniz ekran görüntüsündeki sürücü sürümüne bakarsanız kurulu olan Windows'un yapı sürümü bulunur. Bunlar generic sürücülerdir, herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.
Teşekkürler o zaman ekran kartının driverını yüklüyorum. Bir de adrenalin driverını da yüklemeli miyim. Anakartın da driverını yükleyecem değil mi. Bi sorum daha olucak. İşlemcinin sitesine girdim ve driver var olarak gözüküyor o nedir acaba. Lütfen bu 3 soruma cevap verir misiniz.
Ekran Görüntüsü (8).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı