Aygıt yöneticisinden aygıtlar güncellenemiyor

messier45

Femtopat
Daha fazla  
Bu sürücüleri güncelleyemiyorum. Nereden güncelleyebilirim sürücüleri bulamıyor, bence önemli sürücüler şimdiden teşekkür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki yazılımları kurup tekrar dener misiniz?

AMD kullanıyorsanız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Windows Update yapmadıysanız yapın yaptıktan sonra halen gitmediyse donanım kimliklerini sırayla paylaşın.

Öncelikle cihazınızın marka modeli ne ise ona göre sitesine gidip güncel driverlarını Windows 10 64 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız ona göre driverları indirip tek tek tanıtabilirsiniz. Cihazınız eski ve driverları bulmakta sorun yaşıyorsanız pek tavsiye etmeyeceğim ama Driver Pack uygulaması üzerinden driverlarınızı tanıtın. Driver Pack'ı uzman modunda açıp gereksiz işaretli seçenekleri kaldırıp güncel driverları tanıtmak uygun olacaktır. Driver Pack tavsiye etmiyorum ama son çare olarak kullandığım araçlardan bir tanesidir.

Windows Update yapmadıysanız yapın yaptıktan sonra halen gitmediyse donanım kimliklerini sırayla paylaşın.
yaptım ama sürücü kimlikleri yoktu

dediklerini kurdum son 2 tanesi kaldı nasıl yapabilirim onları

1 tane kaldı oda bilinmeyen aygıt onu nasıl kurucam sürücü göstermiyo sadece bu kod var
ACPI\PTK0001\2&DABA3FF&0
bune bilmiyorum

Son düzenleme:
Onların da donanım kimliklerini aşağıdaki rehbere göre paylaşırsanız yardımcı olurum. Lütfen donanım kimliklerini kopyalayıp buraya yapıştırıp paylaşın.

bu ürün kimliği heralde

Özellik yazan yerin altından donanım kimliklerine bas ve orda yazan şeyin en üstündekini sağ tık yapıp kopyala ve buraya at.
ACPI\VEN_PTK&DEV_0001
bu araştırdımda bulamadım driver uygulamasından yüklicem heralde
driver packten kuruyorum konu kapatılabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…