Aygıt yöneticisinden aygıtlar güncellenemiyor

messier45

Femtopat
Daha fazla  
Bu sürücüleri güncelleyemiyorum. Nereden güncelleyebilirim sürücüleri bulamıyor, bence önemli sürücüler şimdiden teşekkür.

bruh.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki yazılımları kurup tekrar dener misiniz?

AMD kullanıyorsanız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Öncelikle cihazınızın marka modeli ne ise ona göre sitesine gidip güncel driverlarını Windows 10 64 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız ona göre driverları indirip tek tek tanıtabilirsiniz. Cihazınız eski ve driverları bulmakta sorun yaşıyorsanız pek tavsiye etmeyeceğim ama Driver Pack uygulaması üzerinden driverlarınızı tanıtın. Driver Pack'ı uzman modunda açıp gereksiz işaretli seçenekleri kaldırıp güncel driverları tanıtmak uygun olacaktır. Driver Pack tavsiye etmiyorum ama son çare olarak kullandığım araçlardan bir tanesidir.

Windows Update yapmadıysanız yapın yaptıktan sonra halen gitmediyse donanım kimliklerini sırayla paylaşın.
yaptım ama sürücü kimlikleri yoktu
Aşağıdaki yazılımları kurup tekrar dener misiniz?

AMD kullanıyorsanız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sss.png

dediklerini kurdum son 2 tanesi kaldı nasıl yapabilirim onları

1 tane kaldı oda bilinmeyen aygıt onu nasıl kurucam sürücü göstermiyo sadece bu kod var
ACPI\PTK0001\2&DABA3FF&0
bune bilmiyorum

Son düzenleme:
Onların da donanım kimliklerini aşağıdaki rehbere göre paylaşırsanız yardımcı olurum. Lütfen donanım kimliklerini kopyalayıp buraya yapıştırıp paylaşın.

Onların da donanım kimliklerini aşağıdaki rehbere göre paylaşırsanız yardımcı olurum. Lütfen donanım kimliklerini kopyalayıp buraya yapıştırıp paylaşın.

aaa.png

bu ürün kimliği heralde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı