Aygıt Yönetisi'ndeki Bilinmeyen Aygıt Nedir?

Ve bu Chipset ne işe yarıyor beni bilgilendirebilir misiniz? Performansıyla alakası var mı?
Laptop'unuzun marka/modelini bizimle paylaşır mısınız?

20.4.2 driver'ı kurulu zaten şuanda bunu mu kurmam gerekiyor.
DDU ile mevcut sürümü kaldırın ve güncel WHQL sürüm olan 20.9.1'i yükleyin.

Daha sonra aygıt yöneticisinde görünen diğer aygıt için sırasıyla;

Aygıt yöneticisini açın. İlgili aygıtın üzerine sağ tuş özellikler diyip sürücüyü güncelleştir'i seçin. Daha sonra bilgisayarımda ki sürücülere göz at seçeneğini seçip Yerel Disk C: içinde bulunan AMD klasörünün içinde ki son çıkartmış olduğunuz 20.9.1'e ait olan klasörü seçip ileri diyin ve manuel güncellemenin tamamlanmasını bekleyin.

Yine olmazsa bunu kurun ve gidip gitmediğini kontrol edin.

Tüm bunlara rağmen yine olmaz ise yazın TeamViewer üzerinden bağlanıp yardımcı olmaya çalışayım.

Ben direkt Driver üzerinden 20.9.2 sürümüne güncelliyorum. Olmazsa sizinkini denerim.
Verdiğiniz linke girilmiyor.

Ben direkt Driver üzerinden 20.9.2 sürümüne güncelliyorum. Olmazsa sizinkini denerim.

Verdiğiniz linke girilmiyor.

Ben indirebiliyorum bir de böyle deneyin. Alternatif olarak kendim farklı bir siteye upload edip atacağım. İndireceğiniz dosyayı yukarıda yazdığımşekilde RAR'dan çıkarıp ilgili klasörün yolunu manuel olarak göstermeniz gerekiyor.

Dosya.tc

Google Drive

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…