Aygıt Yönetisi'ndeki Bilinmeyen Aygıt Nedir?

Direkt olarak vermememin alternatif vermemin sebebi en güncel olanı yükletmek istememdi. Alternatifinde verdiğimde ise sadece o dosya idi. Bilindik sürümü idi. Herhangi bir sorun yok.
Peki bir şey soracağım ben daha önce işlemci driverını hiç kurmadım. Windows 10'un otomotik yüklediği kurulu. Amd'nin sitesinden işlemci(processor and graphici indirmem gerektiğini biliyorum) driverını indirip direk kursam sıkıntı olur mu?

Peki bir şey soracağım ben daha önce işlemci driverını hiç kurmadım. Windows 10'un otomotik yüklediği kurulu. Amd'nin sitesinden işlemci(processor and graphici indirmem gerektiğini biliyorum) driverını indirip direk kursam sıkıntı olur mu?
Sizin işlemciniz APU işlemci sürücülerinizi ona göre yüklüyorsunuz. 20.9.1 sürücüsü de onun için yayınlanmış bir sürüm. Harici ekran kartınız da otomatik olarak güncelleniyor. APU işlemcinizin AMD tarafından desteği kesildiğinde R7 M260 için'de güncelleme alamayacak cihaz. Sadece inf ile yükleme yapabileceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı