Ayıplı Fifine H9 nasıl İtopya'ya iade edilir?

poalr

Femtopat
Daha fazla  
Dün İtopya'dan Fifine H9 kulaklık elime geldi ama sol taraftaki kısım aşırı oynuyor ve gıcırdama yapıyor. İade etsem eddebilir miyim ve para ne zaman gelir?

Firmaya ulaşıp sorununuzdan bahsedin. Yani tahmin ediyorum ki bu işin sonu THH olur gibi. Ancak sorun çok belirgin bir sorunsa sorun çıkarmadan iade alabilirler belki.
fazla sorun bişey değil de kadar sürebilecek bişeyse thh uğaşmaya deymez şahsen

Firmaya ulaşıp sorununuzdan bahsedin. Yani tahmin ediyorum ki bu işin sonu THH olur gibi. Ancak sorun çok belirgin bir sorunsa sorun çıkarmadan iade alabilirler belki.
daha alalı 1 gün oldu itopyanın kulaklık kısmında baya sorun cıkarttığını gördüm sizce iade kabbul olurmu kulaklık çalışıyor sadece orası oynadığı için ve daha yeni aldığım için ilerde garantide sorun yaratabilir diye direk iade edip aynı ürünü veya farklısın almaya düşündüm

değişim yapılabiliyorsa değişimde yapabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…