Aykutelmas Katkıda bulunan hayırlı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat sadece bilgisayar toplama kategorilerinden oluşmuyor. Otomobil konularında sık sık gördüğüm bilgili bir arkadaş, hak ettiğini düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardan.

Mesajımın yanlış anlaşılmasını istemem donanım ilgili kategorilere fazla uğramadığım için çok sık görmüyorum diğer arkadaşları. Aralarında bu unvanı hak eden kişiler de vardır elbet.

Attığı tüm mesajlar araba konusunda degil ki. Olsa bile @Motionless IN White ve @Caner Uncu gibi on binlerce teknik destek mesaji bulunanlara verilmedi. 2 bin araba mesajina mi verildi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siradan bir ünvan sonucta. Isminizin altinda "katkida bulunan" yazinca mertebeniz artmiyor. Yani demem o ki, fazla takilmayin.

Katkida bulundugunu düsünmüsler ki böyle bir seyi layik görmüsler. Eger ortada bir haksizlik ya da yanlislik varsa da yönetim ekibi ilgilenecektir.
 
Technopat sadece Bilgisayar toplama kategorilerinden oluşmuyor. Otomobil konularında sık sık gördüğüm bilgili bir arkadaş, hak ettiğini düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardan.



Mesajımın yanlış anlaşılmasını istemem Donanım ilgili kategorilere fazla uğramadığım için çok sık görmüyorum diğer arkadaşları. Aralarında bu ünvanı hak eden kişiler de vardır elbet.
Eee? O halde ben de Bilgisayar kategorisinde başı çekiyorum? Bana da verilmesi gerekiyor, yazılarınız birbirini çürütür şekilde olmuş.
 
Ne zaman ki araba önerip Katkıda Bulunan alırsın :
1603552008135.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı