Diyelim bu hikayedeki kız sensin, ne düşünürdün benim hakkımda? Aklından "Bu ezik bunca zaman sonra neden yazdı, acaba hoşlanıyor mu?" düşüncesi geçmez mi?
Diyelim bu hikayedeki kız sensin, ne düşünürdün benim hakkımda? Aklından "Bu ezik bunca zaman sonra neden yazdı, acaba hoşlanıyor mu?" düşüncesi geçmez mi?
Hayır elbette, T.C. Anayasasında böyle bir kanun bulunmuyor.
Sonraki gün hadi bir şey yazmadın diyelim, 3 5 10 15... Hadi bir kez olsun "Günaydın" yazsan iş çözülmüştü...
Muhabbetin genelini bilmediğimizden kızın hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunup bulunmadığın veya kızın sana karşı bir tavır sergileyip sergilemediğini de bilemeyeceğimizden burada işler değişir... Bu vedalaşma kusura bakmamalı bir vedalaşma olmuş sakıncalı
Muhabbetin genelini bilmediğimizden kızın hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunup bulunmadığın veya kızın sana karşı bir tavır sergileyip sergilemediğini de bilemeyeceğimizden burada işler değişir... Bu vedalaşma kusura bakmamalı bir vedalaşma olmuş sakıncalı
Şöyle açıklayayım, benden gün içinde defalarca soru sormuştu ve en son mesajında da "rahatsız ediyorum kusura bakma" gibi mesajlar atıyordu. Bu durumda son fikrin ne olur, yazayım mı yazmayayım mı?
Arkadaşımın arkadaşı (kız) benim numaramı bir konuda bilgi almak için alıp bana yazmıştı. Ve benimle 2 ay neredeyse her gün konuşuyordu.
Son 2 aydır iletişimimiz yok. Son mesajımız "iyi geceler" mesajı oldu. 2 aydır mesajlaşmıyoruz. Hep o konuşma başlatırdı.
Şimdi mesaj atsam, kendisiyle ilgilensem karizmam çizilir mi?