Aylar sonra mesaj atıp ilgilensem nasıl anlaşılır?

Diyelim bu hikayedeki kız sensin, ne düşünürdün benim hakkımda? Aklından "Bu ezik bunca zaman sonra neden yazdı, acaba hoşlanıyor mu?" düşüncesi geçmez mi?
Geçmez. "Eğer kaybetmekten korkuyorsan 2 aydır armut mu topluyorsun?" diye sormadan da geçemeyeceğim.

Geçmez. "Eğer kaybetmekten korkuyorsan 2 aydır armut mu topluyorsun?" diye sormadan da geçemeyeceğim.
Çünkü, son mesajımız bu şekilde oldu ve en son benim kelimem ile bitti.
"Kız: Tamam, kusura bakma. İyi geceler
Ben: Sorun değil, sana da iyi geceler."

Konuşma benim kelimem ile bittiğine göre onun yazması gerekmez mi?

Konuşma benim kelimem ile bittiğine göre onun yazması gerekmez mi?
Hayır elbette, T.C. Anayasasında böyle bir kanun bulunmuyor.
Sonraki gün hadi bir şey yazmadın diyelim, 3 5 10 15... Hadi bir kez olsun "Günaydın" yazsan iş çözülmüştü...

Muhabbetin genelini bilmediğimizden kızın hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunup bulunmadığın veya kızın sana karşı bir tavır sergileyip sergilemediğini de bilemeyeceğimizden burada işler değişir... Bu vedalaşma kusura bakmamalı bir vedalaşma olmuş sakıncalı

Şöyle açıklayayım, benden gün içinde defalarca soru sormuştu ve en son mesajında da "rahatsız ediyorum kusura bakma" gibi mesajlar atıyordu. Bu durumda son fikrin ne olur, yazayım mı yazmayayım mı?

Bir iki gün daha bekleyin. Belki o yazar. Eğer yazmazsa. Siz yazın.
Ben olsam "nabion laa" falan derdim.
Sonra "Resmin gitti." olsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…