Aylar sonra mesaj atıp ilgilensem nasıl anlaşılır?

Geçmez. "Eğer kaybetmekten korkuyorsan 2 aydır armut mu topluyorsun?" diye sormadan da geçemeyeceğim.
Çünkü, son mesajımız bu şekilde oldu ve en son benim kelimem ile bitti.
"Kız: Tamam, kusura bakma. İyi geceler
Ben: Sorun değil, sana da iyi geceler."

Konuşma benim kelimem ile bittiğine göre onun yazması gerekmez mi?

Çünkü, son mesajımız bu şekilde oldu ve en son benim kelimem ile bitti.
"Kız: Tamam, kusura bakma. İyi geceler
Ben: Sorun değil, sana da iyi geceler."

Konuşma benim kelimem ile bittiğine göre onun yazması gerekmez mi?
Muhabbetin genelini bilmediğimizden kızın hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunup bulunmadığın veya kızın sana karşı bir tavır sergileyip sergilemediğini de bilemeyeceğimizden burada işler değişir... Bu vedalaşma kusura bakmamalı bir vedalaşma olmuş sakıncalı :)

Muhabbetin genelini bilmediğimizden kızın hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunup bulunmadığın veya kızın sana karşı bir tavır sergileyip sergilemediğini de bilemeyeceğimizden burada işler değişir... Bu vedalaşma kusura bakmamalı bir vedalaşma olmuş sakıncalı :)
Şöyle açıklayayım, benden gün içinde defalarca soru sormuştu ve en son mesajında da "rahatsız ediyorum kusura bakma" gibi mesajlar atıyordu. Bu durumda son fikrin ne olur, yazayım mı yazmayayım mı? :)

Arkadaşımın arkadaşı (kız) benim numaramı bir konuda bilgi almak için alıp bana yazmıştı. Ve benimle 2 ay neredeyse her gün konuşuyordu.
Son 2 aydır iletişimimiz yok. Son mesajımız "iyi geceler" mesajı oldu. 2 aydır mesajlaşmıyoruz. Hep o konuşma başlatırdı.

Şimdi mesaj atsam, kendisiyle ilgilensem karizmam çizilir mi?
Bir iki gün daha bekleyin. Belki o yazar. Eğer yazmazsa. Siz yazın.
Ben olsam "nabion laa" falan derdim.
Sonra "Resmin gitti." olsun değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı