R Rantek Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 310 27 Ekim 2020 #1 Aylık kontakt lensimi yalnızca birkaç saat kullandım. Daha sonra solüsyonuyla birlikte lens kutusuna koydum. 3-4 ay boyunca hiç açmadım. Şu an o lensi kullanabilir miyim? Bir sakıncası var mıdır?
Aylık kontakt lensimi yalnızca birkaç saat kullandım. Daha sonra solüsyonuyla birlikte lens kutusuna koydum. 3-4 ay boyunca hiç açmadım. Şu an o lensi kullanabilir miyim? Bir sakıncası var mıdır?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 31 Ekim 2020 #2 Kullanamazsınız, kullanmanızı önermem zaten. Her gün yenilemiş olsaydınız ve tarihinin geçmediğinden emin olsaydık bir ihtimal kullanabilirdiniz belki. Lensin Kullanım Süresi Geçerse Ne Olur? - LensAl.com Lensin Kullanım Süresi Geçerse Ne Olur? www.lensal.com Burayı biraz okuyun derim. Artı 0 Eksi
Kullanamazsınız, kullanmanızı önermem zaten. Her gün yenilemiş olsaydınız ve tarihinin geçmediğinden emin olsaydık bir ihtimal kullanabilirdiniz belki. Lensin Kullanım Süresi Geçerse Ne Olur? - LensAl.com Lensin Kullanım Süresi Geçerse Ne Olur? www.lensal.com Burayı biraz okuyun derim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2020 #3 Kullanım talimatları olur zaten. Orada nasıl yazıyorsa o. Çok pahalı değilse riske girmek istemiyorsan kullanma. Artı 0 Eksi
Kullanım talimatları olur zaten. Orada nasıl yazıyorsa o. Çok pahalı değilse riske girmek istemiyorsan kullanma.