Aylardır tıkalı olan buruna ne yapmalı?

Katılım
21 Aralık 2023
Mesajlar
533
Çözümler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Psikolog
İyi akşamlar dostlar, benim sol burnum yılbaşından beri tıkalı ve doğru nefes alamamak bana yorgunluk, baş ağrısı, sabahları uyanamama, baş dönmesi, stres ve uykusuzluk gibi sorunlara yol açıyor. Sağlık ocağına gidiyorum, hiçbir şeyin yok, hava soğuk olduğundan üşütmüşsündür diyor ve burun spreyi, ilaç yazıyor. MMA ve kickbox yapıyorum, acaba darbelerden dolayı mı diyorum; doğru oksijen alamamak spor yaparken hızlıca yoruyor. Kulak-burun-boğazdan randevu alıyorum, aylar sonraya randevu veriyorlar. Sizin bir öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak burun boğaz direkt komedi zaten :D randevu bulamıyorsun, bulunca da saçma sapan süre sonraya veriyor.
Şimdi ben şöyle yapıyordum duştan 5-10 dk önce Full sıcak suyu açıp ayağın değmeyecek şekilde bir yere bırakıyon kapı cam da kapatcan ki buhar fazla sızmasın.
İşte içerisi buhar doluyor diye buharla banyo benim burnuma iyi geliyordu.
 
Kemik eğriliğin vardır onun için ameliyat olman gerekebilir. Bende aynı durumdayım kbb ilk gittiğimde alerjidir deyip ilaç ve sprey verdiler kullanırken geçiyordu ancak sonra tekrar tıkanıyordu başka doktora gittim inceledi kemik eğri ameliyat olman lazım dedi korktuğumuz için olamadık tabii :D tavsiye olarak naneli şeker, iliadin burun spreyi, naneli şampuan, nane-limon tozu bol bol atarak bunları kullanırsan burnunu birkaç saatlik açıyor tecrübeyle sabit.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı