Aylık 150 TL PC önerisi

Bilgisayar almaya karar verdim. Şu sıralar annem de işsiz kaldı. Bu sebepten bilgisayarın aylık taksitini kendim ödemem gerekli. 290 TL burs alıyorum aylık. Geriye 150 TL kalıyor. Yayın açacağım, Youtube'a yayın tekrarları vs. koyacağım. Aynı zamanda da 1-2 program öğrenmeye çalışacağım. Yayından ne kadar para kazanabilirim? Başka ne yapabilirim?
Kaçıncı sınıftasın?

Merhaba durumun zor gibi duruyor ama şu PC ile başlayabilirsin.
İLERİYE DÖNÜK PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 858093417
Veya bu bilgisayar ile
İleri de daha fazla parayla daha güçlü bir parçalar alıp takabilirsin kullan işin bitince at bir bilgisayar değil.
12 ay gibi bir süre ile bunlardan birini alıp ileride istediğin fiyatta yükseltmeler yapabilirsinmin 200 TL olarak

Merhaba durumun zor gibi duruyor ama şu PC ile başlayabilirsin.
İLERİYE DÖNÜK PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 858093417
Veya bu bilgisayar ile
İleri de daha fazla parayla daha güçlü bir parçalar alıp takabilirsin kullan işin bitince at bir bilgisayar değil.
12 ay gibi bir süre ile bunlardan birini alıp ileride istediğin fiyatta yükseltmeler yapabilirsinmin 200 TL olarak
7 aylık bir konuyu gün yüzüne çıkardınız. Gerek yoktu, aldım ben bilgisayarımı. Yine de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı