Aylık 90-100TL'ye internet paketi önerisi

Hocam fiyatı bos verip bir öneri yaparsanız ne önerirsiniz.

Hocam sınırsız bir şekilde fiyat fark etmek sizin ne önerir siniz peki
Mesajı yeniden düzenledim, bakabilirsiniz.
Bu arada tekrar uyarmak istiyorum sizi, şu anda anladığım kadarıyla bütün sağlayıcıların altyapı sorgulama sistemlerinde bir sorun var çünkü kendi adresim de dahil başka hiçbir adresi sorgulayamıyorum. Bundan ötürü yarın sabah da yine özellikle Netspeed üzerinden sorgulama yapıp yeniden foruma yazmanızı rica ediyorum. Tam kesinlikle altyapı olup olmadığını bilmeden böyle taahhütlü çözümlere yönelmemenizi tavsiye ederim.
Netspeed'in sistemleri düzeldi gibi geliyor, bir kez daha sorgulayıp çıkan sonucu yazabilir veyahut ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz? Özellikle oradan sorgulamanızı istiyorum zira bayağı doğru bilgiler veriyor orası. Sizi taşınabilir internete mahkum etmeden önce her şeyden tam emin olsak iyi olur zira bu taşınabilir internet çözümleri, çok da sağlıklı hızlar ve ping değerleri sunmuyor maalesef ki.

Evet hocam zaten altyapı yok demedi hata verdi bende sonradan gördüm onu ve suan kullandığım interneti telefon üzerinde test ettim 1.4 mbps cikti vodafone 15 ise benim icin devrim niteliğinde olur.

Evet hocam zaten altyapı yok demedi hata verdi bende sonradan gördüm onu ve şu an kullandığım interneti telefon üzerinde test ettim 1.4 Mbps cikti Vodafone 15 ise benim için devrim niteliğinde olur.

Vodafone bende Max. 16 gösteriyordu. TurkNet 75 gösteriyordu. TurkNet 35 Mbps paketini aldım şu an tam hızı alabiliyorum.

Evet yeni test sonuçları

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-08-15-00-42-01-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 43
Evet hocam zaten altyapı yok demedi hata verdi bende sonradan gördüm onu ve suan kullandığım interneti telefon üzerinde test ettim 1.4 mbps cikti vodafone 15 ise benim icin devrim niteliğinde olur.
Tamam siz yine deneyin Netspeed üzerinden. Aynı hatayı verirse sizi salacağım, umarım sizi idare eder en azından bölgenize bir şekilde altyapı gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…