Aylink reklamındaki bildiriminden virüs bulaşır mı?

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Kod:
https://aylink.co/lC4V

AdwCleaner taraması yapıldı, MBAM kısa tarama (10-20 dakika süreninden) yapıldı ve KSC taraması yapıyorum. Bulaşma ihtimali var mıdır?
Bildirimlere izin ver tuşuna bastım, solda herhangi bir engelle ya da izin ver yazısı çıkmadı.
Bir YouTuber'dan aldım linki.

Sistemimde şu anda pek bir yavaşlama yok ancak Zoom ve KSC açık olduğu için ilk 4 denememde MBAM açılmamış, sonuncusunda MBAM yanıt vermiyor denmişti ve bir sonraki denememde açılmıştı. (KSC'yi kapatınca.)

Bügün flashtaki fotoğraflara bakıcağız. Flashtaki fotoğrafların kaybolma ihtimali var mı?

İlk başta çıkana değil reklama linke Git'e basınca çıkan reklama tıklamıştım

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazdıklarımı okuyun lütfen tarama yaptığımı söylüyorum hala bir tarama yap diyorsunuz :/

Arkadaşlar yazdıklarımı okuyun lütfen tarama yaptığımı söylüyorum hala bir tarama yap diyorsunuz :/
Hocam mevzu bitti zaten sıkıntı yok.
Sistemiyeniden başlat (kapatıp açmak değil yeniden başlatmak) hala bildirim geliyorsa başka bir ilacım var.

Bildirimlere izin verdiysen hayırlı olsun virüsün kardeşim.

AdwCleaner, MBAM, KSC'3 de liderler hiçbir şey bulamadı tek tarama yapmış olsam hadi %99'u buluyor %1'i bulamamış diyelim 3 tane lider AV-AM ile tarama yaptım hala virüs?
Hocam mevzu bitti zaten sıkıntı yok.
Sistemiyeniden başlat (kapatıp açmak değil yeniden başlatmak) hala bildirim geliyorsa başka bir ilacım var.

Hiç bildirim gelmiyor ki kaldırdım zaten engellenen siteler arasındaydı oradanda komple kaldırdım artık istesem bile bildirim alamam

E o zaman konu kilit admin .
(Kemdimi dilenci gibi hissediyorum ama en iyi cevap seçersen sevinirim .)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…