Aynı Anakart Değişikliğinde Format Gerekir Mi?

Makaleler
11
Yer
Denizli
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Benim şu an kullanmakta olduğum, emektar Asus P5G41T-M LX anakartım kendi hatamdan dolayı bozuldu. Ses yongasını kısa devre yaptırdım. :( Bir arkadaşım kullanmam için aynı anakarttan verecek, yani P5G41T-M LX verecek yine. Benim sizlere danışmak istediğim konu şu. Ondan aldığım anakartı bilgisayarıma taktıktan sonra tekrar format atmam gerekir mi? Yoksa şu an harddiskimdeki Windows 10'u kullanmaya devam edebilir miyim? Hiçbir bileşen değişikliği yapılmayacak. Sadece anakart değişecek, o da aynı model anakartla. İşletim sistemimi tekrar kurmam gerekir mi, gerekmez mi? Şimdiden herkese teşekkürler.

Bendeki BIOS güncel. Aldığımdaki güncel olmazsa da güncellerim o sorun değil de. Format atmak gerçekten çok zamanımı alacaktır. Adobe programları vs. internetten indirmeye dayalı çok program var. Hepsini kurmak bir ölüm. :) Umarım işletim sistemini tekrar kurmam gerekmez. Dediğiniz gibi her ihtiamele karşı yedekleri alayım ben o zaman. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı